Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Σφίξιμο» στο στομάχι η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Η οικογένεια δε θέλει να το πούμε» (video)

«Θέλουν τον χρόνο τους...»

12 Απριλίου 2024 11:54
«Σφίξιμο» στο στομάχι η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Η οικογένεια δε θέλει να το πούμε» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο Δημήτρης Κόκοτας, που είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» για 16η ημέρα.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη «Κοινωνία Ώρα Mega» για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Δείτε επίσης: «Ότι χαροπαλεύει είναι προσωπικό δεδομένο»: Η Σάντρα Βουτσά αποκάλυψε την πραγματικότητα για τον Δημήτρη Κόκοτα (video)

«Είναι σταθερός. Αυτά μπορούμε να πούμε, γιατί και η οικογένεια δε θέλει να λέμε πολλά πράγματα. Η κατάστασή του είναι σταθερή. Σταδιακά, επειδή είναι άρρωστοι της Μονάδας θέλουν τον χρόνο τους», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Έκτακτες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, γνωστοποιήθηκαν τα νέα: «Βγήκε ο σωλήνας κι έγινε τραχειοστομία, συνεχίζει σε καταστολή και την επόμενη εβδομάδα...»

Νεότερα υπάρχουν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει τη μάχη του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με τη Ματίνα Παγώνη να ενημερώνει σχετικά με το τι συμβαίνει.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, που παρακολουθεί από την πλευρά της σταθερά το τι συμβαίνει με τον γνωστό τραγουδιστή, αναέφέρθηκε στην προσπάθεια των γιατρών να τον ξυπνήσουν, κάτι που θα επαναληφθεί ξανά, καθώς και την πορεία των ενεργειών, για συμβεί αυτό.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σε καταστολή και σταθερός. Από τη Δευτέρα (15/4) θα γίνει νέα προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, αλλά πρέπει πρώτα να γίνει εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος. Χρειάζονται πρώτα 14-15 μέρες, για να βγει ο σωλήνας και να γίνει τραχειστομία, συνεχίζονται οι θεραπείες», ανέφερε η κ. Παγώνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share