Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Το παίρνει το κορίτσι ο Βασίλης Μπισμπίκης - Νυφούλα ξανά η Δέσποινα Βανδή!

«Κουμπάρος θα είναι σίγουρα ο Κονταρός...»

7 Απριλίου 2024 11:53
Το παίρνει το κορίτσι ο Βασίλης Μπισμπίκης - Νυφούλα ξανά η Δέσποινα Βανδή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος ο Μανώλης Κονταρός ήταν στο J2US και όπως μόνο εκείνος ξέρει το πιο ξεσηκωτικό κρητικό γλέντι στη σκηνή του J2US.

Ο καρδιακός φίλος της Δέσποινας Βανδή μάλιστα της είχε ετοιμάσει και μία μαντινάδα ταμάμ, αφιερωμένη σε εκείνη και τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Στο φινάλε ο Νίκος Κοκλώνης τον πλησίασε για να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του και φυσικά ο δαιμόνιος παραγωγός άδραξε την ευκαιρία να… αλιεύσει αποκλειστική είδηση.

«Τελικά στεφάνι θα βάλεις; Θα σε παντρέψει ο Κονταρός; Θα είμαστε καλεσμένοι; Παρανυφάκια εγώ και η Βίκυ» είπε αστειευόμενος ο Νίκος Κοκλώνης καθώς οι φήμες το τελευταίο διάστημα ότι παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της φούντωσαν μετά το ταξίδι τους στη Ρώμη.

Το δαχτυλίδι στο χέρι της κέντρισε τα βλέματα και όπως είναι φυσικά όλοι άρχισαν να μιλούν για… κουφέτα.
«Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα. Ο ένας… Ο κεντρικός» απάντησε γελώντας εκείνη.

Δεν κρύφτηκαν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης: Απάντησαν δημόσια για το μονόπετρο στο χέρι της τραγουδίστριας

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν προ εβδομάδας στη Ρώμη και, μάλιστα, έγιναν θέμα συζήτησης εξαιτίας του μονόπετρου, που βρέθηκε στο χέρι της τραγουδίστριας.

Πολλοί ήταν εκείνοι μάλιστα, που έκαναν λόγω και για πρόταση γάμου από τον ηθοποιό στην τραγουδίστρια. Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου (30/3) μέσα από την εκπομπή I Love Σουκου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το μονόπετρο που κέντρισε το ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι επικοινώνησε με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού οι οποίοι της μετέφεραν ότι δεν πρόκειται για ένα δαχτυλίδι αρραβώνα ή γάμου, αλλά για ένα δαχτυλίδι ευγνωμοσύνης. Ο ηθοποιός ήθελε με τον τρόπο αυτό να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, που ήταν δίπλα του στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το προηγούμενο διάστημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share