Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

«Έδωσε στεγνά» τη συνέταιρό της η Super Κική: «Ήμασταν στο ίδιο κελί...»

«Εγώ ήμουν ανήλικη, εκείνη έγκυος»

2 Απριλίου 2024 19:44
«Έδωσε στεγνά» τη συνέταιρό της η Super Κική: «Ήμασταν στο ίδιο κελί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σούπερ Κική μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή τη συμμετοχή της στο «Dragons’ Den» του ANT1.

Η γνωστή instagrammer η οποία θέλησε να παρουσιάσει την επιχείρησή της μέσα από την εκπομπή επενδύσεων, μίλησε για την εμπειρία της απέναντι στους επενδυτές αλλά και τη σχέση με τη συνέταιρό της: «Τους άρεσε το προϊόν, επιβεβαιώσανε τους κόπους μας», είπε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή.

Για την ιδιαίτερη σχέση με την συνέταιρό της με την οποία αντάλλαξαν ένα φιλί κατά την έξοδό τους από το «Dragons’ Den», η Σούπερ Κική αναφέρθηκε στη δυνατή φιλία που εξελίχθηκε σε κουμπαριά και συνεργασία.

«Η φιλία που μας συνδέει είναι από το 2011. Έτυχε και ήμασταν στο ίδιο κελί. Εγώ ήμουν ανήλικη, εκείνη έγκυος. Δεν είχαμε τι να κάνουμε και φτιάχναμε ότι μπορείτε να φανταστείτε, από ζωγραφιές, κατασκευές, μέχρι καλλυντικά. Βάφτισα εγώ το παιδί της και νιώθω σαν μπαμπάς κάποιες φορές. Είμαστε οικογένεια», απάντησε στην κάμερα του Alpha η Σούπερ Κική.

«Απασφάλισε» η Super Κική, θα τα πει όλα για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Δεν έχω δει πιο ψεύτη, ο κόσμος θα το μάθει»

Νομικά εναντίον της Super Κικής θα κινηθεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, κατηγορώντας τη για ειρωνεία προς το πρόσωπό του, αναφορικά με το ότι θα γίνει πατέρας.

Ο ίδιος μίλησε στο «Super Κατερίνα» και επιβεβαίωσε ότι έχει απευθυνθεί ήδη σε δικηγορικό γραφείο, για να κάνει μήνυση στην instagrammer. Η δικηγόρος του είπε στην ίδια εκπομπή, ότι ο πελάτης της «θίγεται και κατασυκοφαντείται» ενώ την ίδια ώρα επηρεάζεται και η εγκυμονούσα σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση.

Όσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η δικηγόρος του μιλούσαν στην τηλεοπτική εκπομπή, η Super Κική τους παρακολουθούσε και αποφάσισε να δημοσιεύσει το μήνυμα που έστειλε στον μουσικό. Πριν μερικές, ο ίδιος είπε ότι η instagrammer του έστειλε μήνυμα στο οποίο γράφει, πως θα αποκαλύψει πράγματα για εκείνον, που δεν τα ξέρει ο κόσμος.

Η Super Κική έβγαλε βίντεο από τη στιγμή που ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λέει στον τηλεοπτικό αέρα: «Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα, το οποίο το έστειλα και στη δικηγόρο μου και σχεδόν με απειλεί ότι θα αποκαλύψει πράγματα για την προσωπική μου ζωή και θα μάθει όλη η Ελλάδα...».

Ωστόσο, στο μήνυμα που έδειξε η Super Κική, η ίδια φαίνεται να του έγραψε: «Μαυρίκιε θα σου απαντήσω! Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ. Αλλά θα σου απαντήσω και πίστεψέ με, με όσα χειριστικά πράγματα και να πεις, δεν θα πετύχεις αυτό που θες. Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μη σκας, θα το μάθει και ο κόσμος. Με το καλό το μωράκι σου».

Στο story της, η Super Κική έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «Δεν έχω δει πιο ψεύτη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share