Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

«Φτυστός» ο μπαμπάς του: Ο γιος της Μενεγάκη πόζαρε δίπλα της και όλοι νόμιζαν ότι είναι ο Γιάννης Λάτσιος

Σούσουρο με την φωτογραφία που κυκλοφόρησε

29 Μαρτίου 2024 14:32
«Φτυστός» ο μπαμπάς του: Ο γιος της Μενεγάκη πόζαρε δίπλα της και όλοι νόμιζαν ότι είναι ο Γιάννης Λάτσιος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει μοιραστεί φωτογραφίες με τον μοναχογιό της, Άγγελο Λάτσιο, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Αυτή την φορά, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή με τον γιο της. «Μαμά και γιος σε κέφια!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Η παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανη για τον γιο της. Σε πρόσφατη εκπομπή της, η Μαρία Μπακοδήμου, που ήταν καλεσμένη της, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο Λάτσιο.

Διαβάστε επίσης: Το ξεστόμισε η Ελένη Μενεγάκη: «Η Μαρινέλλα είπε αυτό στον γιο μου και έπαθε πλάκα, λέει θα πάει και του χρόνου» (video)

«Εγώ θυμάμαι τον Άγγελο μικρό, όταν είχε έρθει στο σχολείο και τον πετυχαίνω στο πεζουλάκι. Είχε ανοίξει και το βαλιτσάκι με το φαγητό του και καθόταν ήσυχο, γλυκό, με τη χωρίστρα του και ήθελα… να τον φάω! Και είναι ο Άγγελος τώρα που τον βλέπω και τον ξέρω και τον εκτιμώ πάρα πολύ, γιατί θέλω να στο πω και στον αέρα, έχεις πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι τόσο ώριμος, τόσο γλυκός, που πραγματικά να τον χαίρεσαι“ είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου.

Αγνώριστος ο Άγγελος Λάτσιος: Πιο γοητευτικός από ποτέ ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος ζει τη δική του ζωή και κάθε φορά εμφανίζεται και... πιο φρέσκος, με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου να είναι πιο γοητευτικός από ποτέ.

O Άγγελος Λάτσιος ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά πόζαρε ξαπλωμένος στο γρασίδι, φορώντας μία πορτοκαλί βερμούδα και ένα μαύρο hoodie με κουκούλα, ενώ από μέσα φορούσε ένα καπέλο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, που πρόσφατα ευχήθηκε και στην αδελφή του, Λάουρα, είναι λάτρης του instagram και δημοσίευσε ένα διαφορετικό στιγμιότυπο από την απόδρασή του στη φύση. Ο Άγγελος Λάτσιος μεγάλωσε, άλλαξε, είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ και έχει αποκτήσει νέες συνήθειες.

Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share