Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Λάβρος» από Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για Τούνη: «Ποιο είναι ζόρικο μωρέ; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;»

Ο παρουσιαστής σχολίασε το κλάμα της influencer που αποχωρίστηκε για πρώτη φορά τον γιό της και βγήκε από τα ρούχα του

26 Μαρτίου 2024 19:33
«Λάβρος» από Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για Τούνη: «Ποιο είναι ζόρικο μωρέ; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την βαθιά συγκίνηση της Ιωάννας Τούνη, στα social media, σχολίασε αιχμηρά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την υπόλοιπη παρέα του Πρωινού Σου Σου, την Τρίτη, στο OPEN. Μάλιστα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός δεν έκρυψε την προσωπική του αντίθεση γι’ αυτό τον… σπαραγμό της influencer και μίλησε έξω από τα δόντια!

«Ποιο είναι ζόρικο μωρέ, θα με τρελάνετε; Να αφήσεις το παιδί σου είναι ζόρικο; Που ταξίδεψε από το Παρίσι στη Θεσσαλονίκη, είμαστε με τα καλά μας; Θα τρελαθούμε; Θα τρελαθούμε; Περνάει τόσα προβλήματα ο κόσμος σοβαρότατα και εσύ λες ότι είναι ταλαιπωρία που ταξίδεψε από το Παρίσι στη Θεσσαλονίκη; Με μια χαρά μπαμπά το άφησε το παιδάκι, δεν το άφησε με κανέναν βίαιο μπαμπά» υπογράμμισε, αρχικά, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τις νέες ιστορίες που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη λίγες ώρες νωρίτερα στα social media.

«Λάβρος» από Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για Τούνη: «Ποιο είναι ζόρικο μωρέ; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;» (video)

Μα θα τρελαθώ; Που θα είμαστε του χρόνου στην τηλεόραση; Εγώ εκτός τηλεόρασης! Άμα πρέπει να κάθομαι, να ακούω αυτά τα πράγματα και να κάνω τον νορμάλ, ενώ μου γυρνάει το μάτι ανάποδα, εκτός τηλεόρασης. Στο ραδιόφωνο για να τα χώνω! Θα τρελαθούμε; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;».

«Έχουμε βγάλει από μια λίμα ο καθένας και λιμάρουμε; Σε παρακαλώ τώρα, κατάλαβε το δράμα που… ταξίδεψε από το Παρίσι στη Θεσσαλονίκη! Θα τρελαθούμε; » πρόσθεσε, εν εξάλλω, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στον αέρα του Πρωινού Σου Σου υπογραμμίζοντας, ωστόσο, πως «προς Θεού, σέβομαι και την μάνα και το πρόσωπο της Ιωάννας που την θεωρώ σοβαρή και καλή επιχειρηματία».

«Φόρτωσε» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Καλομοίρα: «Είναι σα να ληστεύεις εκκλησία...»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time και στον Χρήστο Λυσσέα, σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής.

Με αφορμή τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδος στη Eurovivision 2024 ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε: «Η Μαρίνα Σάττι μου αρέσει πάρα πολύ ως επιλογή. Το έχω πει ότι είναι το είδος μουσικής που θέλουν να ακούσουν οι ξένοι από εμάς γιατί είναι το έθνικ, το θέμα είναι τι θα είναι αυτό το έθνικ τραγούδι…»

Θυμίζουμε παράλληλα το «χοντρό πέσιμο» στην Καλομοίρα: Τα αρνητικά σχόλια για τη μεγάλη της αλλαγή - «Μόνο από τη φωνή την καταλαβαίνεις πια…»

Σε επόμενη ερώτηση για την Καλομοίρα και τα επικριτικά σχόλια που δέχεται στα social media για τις αλλαγές στην εμφάνισή της, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ξέσπασε στηρίζοντας την τραγουδίστρια η οποία στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει με επιτυχία τη χώρα μας στη Eurovision

«Την λατρεύω την Καλομοίρα, τη θεωρώ ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί σε αυτά τα 36 χρόνια πορείας μου, πρέπει να χαιρόμαστε γι’αυτά τα πλάσματα που έρχονται από το εξωτερικό και έχουν διπλή αγάπη για τη χώρα τους, δεν πρέπει να τα σχολιάζουμε τόσο αρνητικά», σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Είναι σαν να ληστεύεις εκκλησία να μιλάς αρνητικά για το Καλομοιράκι, το οποίο έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε, μεγάλωσε, μεγαλώνοντας όλοι αλλάζουμε και όταν αλλάζουμε δε σημαίνει σώνει και ντε ότι κάναμε κάτι. Μεγαλώνουν οι άνθρωποι.

Τα αδηφάγα social media σχολιάζουν το Καλομοιράκι, είμαστε με τα καλά μας; Έχω λυπηθεί και έχω νευριάσει ταυτόχρονα πάρα πολύ και χάρηκα που με ρώτησες για να μου δοθεί η ευκαιρία να απαντήσω…» είπε ενοχλημένος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share