Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Ναταλία Γερμανού στο πλευρό Μαλέσκου: «Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της, μαγκιά της » (video)

Η Ναταλία Γερμανού τους έβαλε όλους στη θέση τους

23 Μαρτίου 2024 17:18
Ναταλία Γερμανού στο πλευρό Μαλέσκου: «Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της, μαγκιά της » (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση στο γεγονός ότι η Ιωάννα Μαλέσκου έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα.

Μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει «Καλύτερα δε γίνεται» η παρουσιάστρια τόνισε, ότι παρόλο που η Ιωάννα Μαλέσκου δεν παρουσιάζει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν, η τηλεόραση συνεχίζει να ασχολείται συνεχώς μαζί της.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου-Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι ξεκίνησε η νέα κόντρα της showbiz - «Παγωμένες» οι σχέσεις των δύο παρουσιαστριών

«Μιλάμε για ένα κορίτσι που αυτή τη στιγμή έχει τον άντρα της και το παιδί της, δεν κάνει εκπομπή στην τηλεόραση και όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της, μαγκιά της» είπε η παρουσιάστρια.

Ναταλία Γερμανού στο πλευρό Μαλέσκου: Μαγκιά της

Στην πορεία, η Ναταλία Γερμανού συζήτησε με τους συνεργάτες της on air για το αν η Ιωάννα Μαλέσκου έχει προτάσεις για την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε. Ένας εκ των ρεπόρτερ της εκπομπής, είπε ότι η παρουσιάστρια φέρεται να είχε δεχτεί πρόταση να συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar». Τότε, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι η ίδια γνωρίζει κάτι σχετικά με το αν έχουν ξεκινήσει συζητήσει με την Ιωάννα Μαλέσκου για νέο πρότζεκτ πιθανότατα στην τηλεόραση, χωρίς, ωστόσο, να το μοιραστεί στον «αέρα».

Γλέντι Γιώργου Λιάγκα και Βαγγέλη Περρή στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Να μιλάει πέντε λεπτά και να μην καταλαβαίνεις τίποτα»

Το... ιδιαίτερο σχόλιο Λιάγκα και Περρή για τη Μαλέσκου

«Απλώς να της θυμίσουμε, ότι το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Δηλαδή όλο αυτό θα μπορούσε να το πει σε δύο πολύ ωραίες προτάσεις. Απλώς έχει παρασυρθεί από αυτό που της λένε όλοι, που δεν την πολέμησαν, «ότι τι ωραία που τα λέει». Το θέμα της δεν είναι να πει κάτι, είναι να πει κάτι πολύ. Λέει… λέει… λέει… και αυτό που λέει δεν το εκφράζει τελικά σωστά, γιατί είναι το φαινόμενο που λες εσύ, ότι τη βλέπεις αλλά δεν την ακούς. Όταν όμως κάνεις ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, χρειάζεται να τον ακούς και τον άλλον. Είναι πολύ βαρετό», σημείωσε με τη σειρά του ο Βαγγέλης Περρής.

«Αυτό αγόρασαν όταν την πήραν» ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη, με τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδρά: «Ποιο αγόρασαν; Να μιλάς πέντε λεπτά και να μην καταλαβαίνεις τίποτα; Θεωρείς εσύ ότι τα στελέχη της τηλεόρασης, βλέπουν τηλεόραση; Μην την ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα».

«Βλέπεις αυτό το κορίτσι και λες ότι τα έχει όλα. Και τελικά αρχίζει να μιλάει, να μιλάει…», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

«Το πρόβλημα για τη συγκεκριμένη κυρία ήταν η θετική κριτική και οι θετικές προσδοκίες, δεν ήταν η αρνητική κριτική. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τεράστια καριέρα με μόνιμη αρνητική κριτική. Άρα το πρόβλημα δεν ήταν η κριτική αλλά οι υπερ-προσδοκίες κάποιοι τις διέψευσαν. Δες το και από την άλλη πλευρά Ιωάννα, με αγάπη στο λέω. Πάντως είναι ωραία ρε παιδί μου. Θα το πω 8η φορά», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share