Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

«Λάβρος» ο Γεωργιάδης για το στρατιωτικό Κασσελάκη - «Αντί να μας δουλεύει να πάει να...» (video)

Η απάντηση του υπουργού για την θητεία του Στέφανου Κασσελάκη

20 Μαρτίου 2024 11:41
«Λάβρος» ο Γεωργιάδης για το στρατιωτικό Κασσελάκη - «Αντί να μας δουλεύει να πάει να...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στο «Πρωινό» παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε για τη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τώρα να ευχηθώ καλή θητεία στον κ. Κασσελάκη για δύο εβδομάδες, είναι κωμικό. Το καταλαβαίνετε αυτό. Δεν είναι θητεία αυτό. Αυτό είναι κωμωδία. Να κάτσει να κάνει την πλήρη θητεία του, αν δεν εξαγοράσει το υπόλοιπο, να κάνει την πλήρη θητεία αντί να μας δουλεύει. Κάνει δύο εβδομάδες, γιατί εξαγοράζει την υπόλοιπη θητεία. Να κάνει τις υπηρεσίες του και να του πούμε και μπράβο.

Όσο μας δουλεύει κάνοντας 15 ημέρες θητεία και βρισκόμαστε τις μισές ημέρες στα κανάλια από τον ελληνικό στρατό, με συγχωρείτε αλλά το δούλεμα πάει σύννεφο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όσο για την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη, που τόνισε ότι θεωρεί σεξιστικό να λέμε την τουαλέτα Καλλιόπη, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Το δούλεμα πάει σύννεφο. Αν θέλει να τιμήσει τον ελληνικό στρατό, να μην εξαγοράσει τη θητεία του και να κάνει πλήρη θητεία».

Με 16 φαντάρους στον θάλαμο, χωρίς ειδική μεταχείριση: Ενθουσιασμένος ο Κασσελάκης με τον ελληνικό στρατό (video)

Τη θητεία του στον στρατό ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που αναμένεται απόψε (19/3) να κάνει την πρώτη του υπηρεσία ως θαλαμοφύλακας.

Δείτε επίσης: Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας, αρνείται ότι είναι ομοφυλόφιλος: «Δεν το γύρισα στα 53 μου, πανέξυπνοι» (video)

Πατέρας στρατεύσιμου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι η «ατραξιόν» του στρατοπέδου.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share