ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Να ‘ταν κι άλλος ο Τσαγκρίδης: Με αυτόν τον πασίγνωστο άντρα περνά η Δανάη Μπάρκα την Καθαρά Δευτέρα (photos)

Να ‘ταν κι άλλος ο Τσαγκρίδης: Με αυτόν τον πασίγνωστο άντρα περνά η Δανάη Μπάρκα την Καθαρά Δευτέρα (photos)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με ένα πρόσωπο που τη δένουν πολλά και αγαπά πολύ επέλεξε να περάσει την τελευταία ημέρα του τριημέρου της Αποκριάς, η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες από τη σημερινή ημέρα (18/3) και έγραψε:

«Καλή Σαρακοστή.
——????????
Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου», συνοδεύοντάς το με ένα στιγμιότυπο ενός ανθρώπου ιδιαίτερα αγαπημένου της, όπως πολλάκις έχει πει, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Αλέξη Γεωργούλη.

Πριν μερικές μέρες, ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι η Δανάη Μπάρκα είχε πει για την επίθεση που δέχθηκε όταν στήριξε τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία σε βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου, για σεξουαλική κακοποίηση: «Και μένα τότε που είπαμε το θέμα εδώ και δεν είχαμε πληροφορίες να δώσουμε, για αυτό και απλά το αναφέραμε, πάλι θυμάστε ότι σοκαρισμένη εγώ σας έστελνα τι μου έγραφαν με πολύ χυδαίο τρόπο “Ντροπή σου που τον ξεπλένεις”. Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω κάτι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις είναι λογικό να σοκάρεσαι. Αν εσάς σας πουν “η Δανάη χθες το πρωί σκότωσε έναν άνθρωπο”. Τι θα κάνετε; Θα γράψετε αμέσως δημόσια “Ντροπή, να κλειστεί στην φυλακή”. Αν έρθει κάποιος και σας πει “ήσασταν μαζί χθες;” και πείτε ναι, άρα αυτή είναι η μαρτυρία σας. Είναι λογικό ο καθένας μας, έχοντας γνωρίσει κάποιον να καταθέτει την αλήθεια του. Αν κάποιος με ρωτήσει για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχω να πω κάτι κακό. Τίποτα κακό. Τον έχω ζήσει σε πάρα πολλές στιγμές, πολλά χρόνια. Αυτό δε σημαίνει ότι αν αποδειχτεί κάτι, το οποίο εγώ δεν το γνώριζα, δε θα σοκαριστώ, δεν θα κλάψω, δε θα απογοητευτώ».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου