Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους η Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, δεν το θυμήθηκα τώρα»

«Μόνη της το ζει και η Καινούργιου, περσινά ξινά σταφύλια»

16 Μαρτίου 2024 18:08
Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους η Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, δεν το θυμήθηκα τώρα»
Από Εύη Κουρίδου

Φανερά ενοχλημένη η Μπέττυ Μαγγίρα, απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα που είπε ότι θυμήθηκε να γίνει παρουσιάστρια στα 50 της, καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Κανένας δε θυμάται ότι ξεκίνησα ως παρουσιάστρια το 1996. Η πρώτη μου δουλειά ήταν το Remote control, μετά ακολούθησαν οι Γάτες και πολλά άλλα τηλεοπτικά. Απλά δεν ήμουν ποτέ σε μια συγκεκριμένη ζώνη, έκανα πολλά διαφορετικά πράγματα. Πιστεύω ότι στη συνείδηση του κοινού, δεν υπήρξα ποτέ σαν παρουσιάστρια γιατί έκανα πολλά διαφορετικά πράγματα, έκανα σήριαλ, έκανα show…

Για το Remote Control με πήραν από το πρακτορείο μοντέλων και με στείλανε να κάνω δοκιμαστικό, για το παιχνίδι… Δε θυμήθηκα να γίνω τώρα παρουσιάστρια. Ήμουν από πριν. Μόνος του το έχει ο Παπανώτας το beef. Μόνος του το ζει. Αν δεν μπορεί να δεχτεί τη χιουμοριστική απάντηση, ως απάντηση, είναι δικό του πρόβλημα, όχι δικό μου. Δε με απασχολεί καθόλου», ανέφερε για τον Δημήτρη Παπανώτα η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός τη ρώτησε για την κόντρα που φαίνεται να έχει με την Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να απαντά πως δεν υπάρχει καμία απολύτως κόντρα ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης: Άφωνη η Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου»

«Περσινά ξινά σταφύλια. Πάει πέρασε κι αυτό. Μόνη της το ζει και η Κατερίνα. Εμείς στην τηλεόραση, επειδή καμιά φορά μπορεί να μην έχουμε θέματα, παίρνουμε από άλλες εκπομπές που μπορεί να πουν κάτι για μας και το κάνουμε θέμα. Δεν έχω τίποτα με την Κατερίνα. Έχουμε δουλέψει μαζί και μια χρονιά… Ποιος λέει ότι έχω πρόβλημα μαζί της;

Πως το έβγαλε αυτό το συμπέρασμα. Όπως την παίζουμε εμείς, έτσι μας παίζει κι αυτή, αν το πάμε έτσι. Το αντιμετωπίζω με πάρα πολύ χιούμορ, μου αρέσει πάρα πολύ να απαντάω χιουμοριστικά. Θεωρώ ότι δεν είναι θέματα που θα έπρεπε να τα παίρνουμε στα σοβαρά», ξεκαθάρισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share