Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Πάνω από 2 εκατ. ευρώ: Αυτός θα κληρονομήσει τα μετρητά του Πάνου Μιχαλόπουλου

Αποκάλυψη

15 Μαρτίου 2024 08:55
Πάνω από 2 εκατ. ευρώ: Αυτός θα κληρονομήσει τα μετρητά του Πάνου Μιχαλόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποτέλεσε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή του κινηματογράφου και της τηλεόρασης για παραπάνω από τρεις δεκαετίες, αποφασίζοντας εσχάτως να αποσυρθεί και να συνεχίσει ως αγρότης στην Καλαμάτα και, συγκεκριμένα, τη γενέτειρά του στη Μικρομάνη.

Ο γνωστός ηθοποιός διάγει μια άλλη ζωή, ωστόσο έχει και το κομπόδεμά του από την εποχή των «παχιών αγελάδων», αφού την έζησε επί της ουσίας στην ολότητά της. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, άλλωστε, απέδειξε το πόσο άξιζε την κάθε είδους επιβράβευση, έτοιμος πια να μοιράσει αυτούς τους κόπους του.

Πάνω από 2 εκατ. ευρώ: Αυτός θα κληρονομήσει τα μετρητά του Πάνου Μιχαλόπουλου

Αποκάλυψη για τον Μιχαλόπουλο: «Ο Πάνος κάνει μία πολύ ωραία ζωή, είναι δικαίωμά του να...» (Video)

Η Τζένη Διαγούπη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε την επικοινωνία που έχει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Παράλληλα, μίλησε για τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς «Η κατάρα της Τζέλλας Δελαφράγκα», που ετοιμάζουν οι Ρέππας-Παπαθανασίου στον Alpha. Επίσης, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη της Μαίρης Ραζή για τον Μιχαλόπουλο.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι η Ηγουμένη Κατσάμπα. Είμαι ένας χαρακτήρας περίεργος που μπλέκεται σε πολλά πράγματα. Το ράσο μου δεν είναι και τόσο… μαύρο, γιατί εμείς ζούμε σε μία διαφορετικότητα σε αυτό το μοναστήρι… οπότε υποστηρίζουμε και την ομορφιά».

«Έχουμε ψαλμωδία, νηστεία, προσευχή, προσήλωση και την ευλογία μου», είπε με χιούμορ.

Για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη σειρά του MEGA «Η Ώρα η Καλή», είπε: «Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του, έχουμε επαφή. Είναι καλά, είναι μια χαρά. Δεν θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, δικαίωμά του είναι. Κάνει μία πολύ ωραία ζωή και είναι μια χαρά ο άνθρωπος»

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες στο ΣΕΗ αλλά για να βγει μία υπόθεση στη δημοσιότητα πρέπει να τη στηρίξουν οι καταγγελλόμενοι. Για να μην τις είδατε, σημαίνει ότι κάποιοι δεν τις υποστήριξαν. Εγώ δεν σκοπεύω να ξαναβάλω υποψηφιότητα στις εκλογές του Σωματείου. Ήταν δύσκολα αυτά τα 4 χρόνια».

«Έσπασε» την σιωπή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος - «Με έχουν πεθάνει 3 φορές - Αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου» (video)

Στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», μίλησε ο Πάνος Μιχαλόπουλος και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έχει αποφασίσει να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός που έκανε πρόσφατα μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή του για τις δημοσιεύσεις που τον θέλουν να έχουν φύγει από τη ζωή.

«Μετά τη σειρά “Η Ώρα η Καλή” πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της.

Ίσα ίσα την τιμώ, γιατί μου έδωσε πολλά.

Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει.

Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μη ξαναβγώ στην τηλεόραση. Ζω μία άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του.

Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές, γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου.

Κάνω μπάνια στη θάλασσα χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share