Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

«Τρόλαρε» Λιάγκα και Άδωνι ο Κασσελάκης στο TikTok: «Σιγά τη συμπάθεια - Θα αλλάξω εργοδότη, θα πάω εκεί...»

«Τόσο κόστισε το βίντεο με το κούρεμα...»

14 Μαρτίου 2024 18:35
«Τρόλαρε» Λιάγκα και Άδωνι ο Κασσελάκης στο TikTok: «Σιγά τη συμπάθεια - Θα αλλάξω εργοδότη, θα πάω εκεί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν ιδιότυπο (και άκρως διαμεσολαβημένο, αντίθετα με τις διακηρύξεις του) διάλογο άνοιξε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, που απαντούσε στα όσα έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας από την τηλεόραση, τρολάροντας ταυτόχρονα τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να παρακολουθεί στην τηλεόραση τον διάλογο του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον υπουργό Υγείας με θέμα το βίντεο που δημοσίευσε με το κούρεμά του, λίγες ημέρες πριν παρουσιαστεί στον στρατό.

«Δεν ξέρω αν μας βλέπεις, καλημέρα», λέει ο Γιώργος Λιάγκας, με τον κ. Κασσελάκη να του απαντά «Καλημέρα». «Έλα, έλα», ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη φράση του κ. Λιάγκα ότι θα πάει να τον αποχαιρετίσει.

Δείτε επίσης: Αυτή την φορά δεν ήταν καλή για το Twitter η Ράνια Τζίμα: Η απόλυτη υποκρισία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μετά τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη

Ένα τόνο πιο σχολιαστικό υιοθέτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον χαρακτηρισμό «συμπαθής» που επιφύλαξε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα βίντεο που έκανε για το TikTok. «Σιγά τη συμπάθεια», είπε.

«Βρε Άδωνι!»

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης άρχισε να απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη που σχολίαζε το βίντεο του κουρέματος και έλεγε ότι έγινε με τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ φωτογράφο. «Πάρα πολλή δουλειά», είπε χλευαστικά, διευκρινίζοντας ότι το βίντεο γυρίστηκε με το ίδιο κινητό με το οποίο τραβούσε το βίντεο.

Στο ίδιο πλαίσιο, απάντησε στις εκτιμήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το κόστος του βίντεο, θέτοντάς το ως ερώτημα του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και με ταποσά να ξεκινούν από 50.000 ευρώ έως 1 εκατ. ευρώ.

«Βρε Άδωνι!», είπε ο κ. Κασσελάκης. «Πρόεδρε, θα αλλάξω εργοδότη, θα πάω εκεί», είπε το άτομο που τράβαγε το βίντεο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει: «Πήγαινε στον Άδωνι». Πάντως, ο κ. Κασσελάκης προχώρησε σε διευκρινίσεις, λέγοντας ότι το βίντεο κόστισε 200 ευρώ και γυρίστηκε σε λιγότερο από μία ώρα, μαζί με το κούρεμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share