Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Βουίζει» το παλάτι για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Έχει απατήσει την Κέιτ Μίντλετον με...»

«Οργιάζουν» οι φήμες, την ώρα που η πριγκίπισσα παραμένει εξαφανισμένη

14 Μαρτίου 2024 16:46
«Βουίζει» το παλάτι για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Έχει απατήσει την Κέιτ Μίντλετον με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φήμες-θεωρίες συνωμοσίας για την «εξαφάνιση» της Κέιτ Μίντλετον καλά κρατούν! Μία από αυτές μάλιστα, την οποία σχολίασε ο Αμερικανός παρουσιαστής και κωμκός Στέφεν Κόλμπερτ, αφορά την υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Φοβάμαι ότι έχω κάποια ανησυχητικά νέα για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας» δήλωσε ο 59χρονος Κόλμπερτ στο επεισόδιο της Τρίτης 12 Μαρτίου του «The Late Show With Stephen Colbert».

Δείτε επίσης: «Βόμβα» για νέο «πειραγμένο» ντοκουμέντο της Κέιτ Μίντλετον: Η αποκάλυψη για την φωτογραφία στο αυτοκίνητο που εκθέτει το Μπάκιγχαμ

Ο Στέφεν Κόλμπερτ τρολάρει για τις φήμες για απιστία του πρίγκιπα Γουίλιαμ

«Οι διαδικτυακοί ντετέκτιβ εικάζουν πως η απουσία της Κέιτ μπορεί να σχετίζεται με το ότι ο σύζυγός της και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, Ουίλιαμ, έχει σχέση» πρόσθεσε κι αφού σημείωσε πως «η καρδιά του συμπάσχει με την καημένη την Κέιτ», ο Κόλμπερτ αστειεύτηκε ότι «θα του χυθεί το τσάι, κυριολεκτικά» καθώς ένα εργαζόμενος της εκπομπής του τού έδωσε ένα πορσελάνινο φλιτζάνι με αγγλικό τσάι.

«Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποια είναι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα, πείτε το μαζί μου, η Μαρκησία του Σολμοντλέ» είπε ο Κόλμπερτ, αναφερόμενος στην Σάρα Ρόουζ Χάνμπερι. «Οι φήμες για μια σχέση μεταξύ του Γουίλιαμ και της Ρόουζ υπάρχουν από το 2019. Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ, τότε, όταν η Κέιτ υποτίθεται ότι του είπε πως γνώριζε για τη σχέση αυτή, εκείνος ‘γέλασε, λέγοντας ότι δεν υπήρχε τίποτα’. Αχά, πάντα μια καλή απάντηση όταν η σύζυγός σου σε κατηγορεί για απιστία», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Ο Κόλμπερτ εξήγησε ότι η 39χρονη Χάνμπερι είναι «παλιά φίλη των βασιλικών» και παντρεμένη με τον «στενό φίλο του Γουίλιαμ, Ντέιβιντ Ρόκσαβατζ».

Πότε ξεκίνησαν οι φήμες για εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Οι φήμες πάντως για σχέση μεταξύ του 41χρονου πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Χάνμπερι ξεκίνησαν το 2019 όταν πολλά μέσα ανέφεραν πως η Κέιτ και η Χάνμπερι είχαν τσακωθεί για το υποτιθέμενο σκάνδαλο. Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν σχολίασε ποτέ τις εικασίες αυτές.

«Η Κέιτ βρίσκει τις φήμες οδυνηρές, προφανώς και μισεί τη σκέψη πως μια μέρα τα παιδιά της θα μπορούν να διαβάσουν γι’ αυτές στο διαδίκτυο» δήλωσε αποκλειστικά στο Us Weekly τον Ιούνιο του 2019 ένας φίλος της οικογένειας Μίντλετον.

Οι φήμες αναφέρθηκαν επίσης εν συντομία στο αποκαλυπτικό βιβλίο του Όμιντ Σκόμπι, τον Νοέμβριο του 2023 « Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival», όπου ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν από τότε αποστασιοποιηθεί από την Χάνμπουρι μετά τις εικασίες περί σχέσης.

Ο 42χρονος Σκόμπι δήλωσε στο Entertainment Tonight τον ίδιο μήνα ότι επειδή ο Γουίλιαμ και η Κέιτ «δεν το αντιμετώπισαν ποτέ» οι ίδιοι, οι φήμες πιθανότατα «δεν θα φύγουν ποτέ». Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία αλήθεια που να υποδηλώνει ότι είναι αληθινές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share