Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Τον «δίκασε» με 13 λέξεις: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε για τον Άρη Μακρή αυτό που κανείς δε σκέφτηκε

«Υπάρχουν δύο τρία γεγονότα που...»

13 Μαρτίου 2024 10:16
Τον «δίκασε» με 13 λέξεις: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε για τον Άρη Μακρή αυτό που κανείς δε σκέφτηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της τοποθέτηση για το θέμα της κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βάζοντας στο στόχαστρο τον Άρη Μακρή.

Αρχικά, η παρουσιάστρια του Happy Day είπε: «Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή τα όσα είπε ο Άρης Μακρής και τις ερωτήσεις της Κατερίνας, που ήταν πολύ στοχευμένες. Το ότι δικαιούται και ο κόσμος και ο Άρης Μακρής να ακουστεί το όνομα, είτε στη μία περίπτωση για να καθαρίσει το δικό του όνομα είτε για να οδηγηθεί, όπως είπε, ενώπιον των Αρχών και να λογοδοτήσει, είναι δικαίωμά του και καλά κάνει και το ζητάει.

Δείτε επίσης: «Έσπασε» τη σιωπή του ο Άρης Μακρής για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Δηλώνω ανοιχτά σε όλους ότι...»

Απλά μου κάνει εντύπωση ότι είναι σαν να υπονοεί ότι όντως μπορεί να είχαμε κάποιες εντάσεις, και να έχετε πει δυο κουβέντες και δυο γαλλικά, δεν φαντάζεσαι ότι ο άλλος μπορεί να σε φωτογραφίζει ως κακοποιητή. Για να λέει όμως "ότι αν εννοεί εμένα, είμαι πανέτοιμος να την αντιμετωπίσω", είναι σαν να λέει ότι όντως μπορεί να είχαμε κάποιες εντάσεις αλλά αν αυτή τις έχει στο μυαλό της ως κακοποίηση, εγώ δεν το θυμάμαι έτσι. Έχω μία άλλη αλήθεια».

«Βλέποντας το πώς τοποθετήθηκε ο Άρης Μακρής, εγώ κατάλαβα ότι ίσως στο μυαλό του νιώθει ότι υπάρχουν δύο τρία γεγονότα που μπορεί εκείνη να τα έχει νιώσει ως σημάδια πιο έντονης παραβατικής συμπεριφοράς», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Λίγο αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε: «Να το πάω λίγο παραπέρα; Αν ο Άρης Μακρής νιώθει καθαρός και ξέρει ότι είναι καθαρός, γιατί δεν πάει αυτός στην αντίπερα όχθη να κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση; Δεν είμαι νομική σύμβουλος αλλά αν πας σε έναν δικηγόρο και πεις ότι υπάρχει αυτή η κατάσταση και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι εγώ (ο κακοποιητής), δεν ξέρω… Στείλε ένα εξώδικο. Εφόσον πιστεύεις στην καθαρή σου συνείδηση και στην αθωότητά σου…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share