Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Εξαφάνισε» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο

Δεν ήταν όλη η οικογένεια εκεί...

10 Μαρτίου 2024 11:30
«Εξαφάνισε» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, μετά την επέμβαση στην κοιλιά τον περασμένο Γενάρη, έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η φωτογραφία, που τράβηξε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, δείχνει την πριγκίπισσα καθιστή με τα τρία της παιδιά. Συνοδεύεται από ένα μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας μαζί με ένα ευχαριστώ από την πριγκίπισσα για τη «συνεχή υποστήριξη του κοινού». Η Κέιτ Μίντλετον δεν αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα.

Τίτλοι τέλους για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Προτεραιότητα της Κέιτ Μίντλετον πλέον είναι…»

Η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει από «μυστηριώδη επέμβαση» στην κοιλιακή χώρα ενώ το παλάτι παραμένει «σφίγγα», τόσο για την πορεία της υγείας της, όσο και για την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα.

Αν και η αρχική ανακοίνωση ανέφερε πως η Κέιτ Μίντλετον, μετά από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στις 16 Ιανουαρίου, θα αναρρώσει στην εξοχική κατοικία Adelaide Cottage, στο πλευρό του συζύγου και των τριών παιδιών της ενώ θα επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις μετά το Πάσχα των Καθολικών, μια νέα ανακοίνωση από το βρετανικό υπουργείο Άμυνας δημιούργησε μεγαλύτερη ανησυχία για την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας.

Το πρωί της Τρίτης το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως η Κέιτ Μίντλετον θα δώσει το παρών στην στρατιωτική παρέλαση Trooping the Colour για τα γενέθλια του μονάρχη, στις 8 Ιουνίου.

Ο βρετανικός Τύπος αντέδρασε αφού αρμόδιο να ανακοινώνει τις επίσημες εμφανίσεις του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι μόνο το παλάτι του Κένσινγκτον. Παράλληλα, σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο εξέφραζαν ανησυχία για την υγεία της πριγκίπισσας αφού η επάνοδος στις επίσημες υποχρεώσεις μετατέθηκε για τον Ιούνιο.

Η επίμαχη ανάρτηση από τον επίσημο ιστότοπο του βρετανικού Στρατού κατέβηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας αλλά τα ερωτήματα για την υγεία της μέλλουσας βασίλισσας παραμένουν αναπάντητα.

«Η Κέιτ αναρρώνει αλλά δεν είναι καλά 100%», δήλωσε στην έντυπη έκδοση του βρετανικού περιοδικού Hello! ο Ρόμπερτ Τζόμπσον, δημοσιογράφος και βασιλικός βιογράφος, που έχει γράψει περισσότερα από 10 βιβλία για τα υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενώ η «The Wall Street Journal» τον έχει χαρακτηρίσει «νονό» του βασιλικού ρεπορτάζ.

Ο βασιλικός βιογράφος, που το καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο υπό τον τίτλο «Catherine, The Princess of Wales», δήλωσε στο Hello!: «Από ό,τι ακούω, η Κέιτ έχει μπει πάλι σε μια καθημερινότητα και αναρρώνει καλά αλλά δεν θέλει να πιέσει τα πράγματα. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της και θεωρώ πως αναρρώνει καλά αλλά δεν έχει αναρρώσει 100%».

«Η οικογένεια είναι για την Κέιτ Μίντλετον το κέντρο του κόσμου της»

Ο έμπειρος βασιλικός βιογράφος μίλησε και για το πρόβλημα υγείας του βασιλιά Κάρολου. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μονάρχης επικεντρώθηκε για την λειτουργία του θεσμού σε μόνο τέσσερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Δηλαδή, στον ίδιο με την βασίλισσα Καμίλα και στον μέλλοντα βασιλιά Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Όμως, τώρα δύο από τα πλέον υψηλόβαθμα μέλη του οίκου των Ουίνδσορ, ο Κάρολος και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν βρεθεί εκτός κάδρου λόγω προβλημάτων υγείας. «Είμαι σίγουρος πως θα την υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες όταν είναι αρκετά καλά, ώστε να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα. Αυτή θα ανυπομονεί (για την επιστροφή της), όμως, παράλληλα, αισθάνεται τυχερή που περνά χρόνο με τα παιδιά της και που η ανάρρωσή της είναι προτεραιότητα», δήλωσε ο Τζόμπσον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share