Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Δικαίωση για την Άννα Μαρία Βέλλη: Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του Άρη Μακρή, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του

Του το ανακοίνωσαν με συνοπτικές διαδικαίες, μετά τη σύνδεση του ονόματός του με τον ξυλοδαρμό της youtuber

7 Μαρτίου 2024 14:37
Δικαίωση για την Άννα Μαρία Βέλλη: Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του Άρη Μακρή, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αντικτάστασης του Άρη Μακρή από τη θεατρική παράσταση «Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια» ενώ ήδη έχει αναβληθεί η πρεμιέρα της στο Πειραιώς 131.

Η εξομολόγηση της πρώην συντρόφου του, Άννας Μαρίας Βέλλη, για την κακοποίηση που υπέστη από κάποιον πρώην σύντροφό της απασχολεί και πάλι τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την ανάρτηση της youtuber στο TikTok.

Θυμηθείτε επίσης: «Πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα...» - Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της

Χρήστες του διαδικτύου συνέδεσαν την αναφορά της youtuber με τον Άρη Μακρή, γεγονός που έχει επηρεάσει επαγγελματικά τον τραγουδιστή.

Η Γιούλη Ηλιοπούλου, η οποία υπογράφει τη θεατρική μεταφορά του έργου και τη σκηνοθεσία, μίλησε στο «Πρωινό» για το θέμα που έχει προκύψει.

«Δε γνώριζα τίποτα για την ανάρτηση του Άρη Μακρή. Έχω κάνει μια πρώτη συζήτηση, θα δούμε στην πορεία. Αναβάλλεται η πρεμιέρα και θα αποφασίσουμε στην πορεία αν θα συνεχιστεί η συνεργασία ή όχι», είπε η Γιούλη Ηλιοπούλου.

«Βόμβα» Βαγγέλη Περρή για Βέλλη: «Ξέρω τον κακοποιητή, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας»

Ο Βαγγέλης Περρής έριξε τη δική του «βόμβα» στο θέμα της Άννας Μαρίας Βέλλη, αναφέροντας πως γνωρίζει το ποιος ήταν ο κακοποιητής της, με αφορμή τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες για τον Άρη Μακρή και ύστερα από τη δική του απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής ρωτήθηκε σχετικά από τον Γιώργο Λιάγκα και αρχικά είπε: «Το γνώριζα αυτό, έχω δει την Άννα Μαρία σε άθλια κατάσταση. Σε άθλια σωματική και ψυχολογική, από τη σωματική συνήλθε, από τη ψυχολογική δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο. Δε νομίζω ότι είχε πάει στην αστυνομία, το θέμα της να το ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Και κυρίως ήθελε να δείξει μέσω της δημοσιοποίησης, ότι η κακοποίηση δεν έχει συγκεκριμένα κοινωνικά στρώματα που επισκέπτεται, μπορεί να συμβεί σε όλους, σε δυναμικές γυναίκες γιατί η Άννα Μαρία είναι ένα δυναμικό κορίτσι».

Λίγο αργότερα, ο Βαγγέλης Περρής πρόσθεσε: «Δε μπορώ να πω τίποτα για τον κ. Μακρή, δεν είναι δική μου δουλειά, για την Άννα Μαρία ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Δεν την έχω δει μόνο κακοποιημένη, αλλά φοβισμένη να αναζητά… Ξέρω ποιος ήταν. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι έχει γίνει αυτό που εξήγησε η Άννα Μαρία γιατί ήταν ένας άνθρωπος σε μεγάλη σύγχυση και αυτό που αναζητούσε ήταν η προστασία. Εγώ είδα τη μία φορά, από ό,τι μας έχει πει η ίδια δεν ήταν μία αλλά δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Ήθελε να έχει σε προτεραιότητα την προφύλαξή του, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τη συμβολέψουμε πώς δε θα έχει άλλη σχετική επίσκεψη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share