Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω φάει όλους τους καρκίνους, ο πνευματικός μου μου απέδειξε ότι...»

Η κατάθεση ψυχής του ηθοποιού

5 Μαρτίου 2024 14:50
Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω φάει όλους τους καρκίνους, ο πνευματικός μου μου απέδειξε ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί, για την αλλαγή στον εαυτό του τα τελευταία χρόνια και τα σχόλια, που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα social media.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, που αναφέρθηκε στην εξάρτησή του στο παρελθόν, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «ΟΚ Boomer» στο «Μικρό Παλλάς» και στα «Μαθήματα Κωμωδίας».

Η συνέντευξη του Θοδωρή Αθερίδη

«Είμαι πολύ καλά. Ο λόγος που παίζω 6 μέρες αντί για 5. Το προτιμώ γιατί αλλάζεις…παραστάσεις! Παίζω και στα «Μαθήματα κωμωδίας» για 3η χρονιά εκτός από το «ΟΚ Boomer». Προτιμώ την κωμωδία γιατί είναι επί τη εμφανίσει αν πέτυχε ή όχι. Στο δράμα δεν το ξέρεις, περιμένεις στο τέλος να σου πουν. Δεν είχα σκεφτεί, όταν το έγραφα, ότι θα έπαιζα κι στην παράσταση «ΟΚ Boomer»», είπε αρχικά.

Για τον αν τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, απάντησε: «Από το 2015 που κάτι άλλαξε στο εσωτερικό μου, ο πνευματικός μου μου απέδειξε ότι αυτό που κάνω είναι σημαντικό. Μου είπε ότι η δουλειά μου είναι πιο σημαντική από την δική του και διαφώνησα. Δεν είχα ανέκαθεν πνευματικό. Μου είπε πως έρχεται ο κόσμος σε μένα με ανοιχτή καρδιά και μυαλό και να προσέχω τι τους «ταΐζω». Με έκανε να πιστέψω ότι αυτό που κάνω είναι σημαντικό και ότι έχω ευθύνη απέναντι στον κόσμο», παραδέχθηκε.

Και συμπλήρωσε: «Όσο μεγαλώνεις αρχίζεις να πετάς πράγματα. Κρατάς την ουσία των πράγματων. Δεν πετάω όμως ανθρώπους. Αν κάποιος δεν με συμπαθεί δεν θα το κυνηγήσω. Απελευθερώθηκα από να θέλω να είμαι αγαπητός σε όλους, όσοι είναι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μην σε συμπαθεί ή όχι. Έχω πάρει τόση αγάπη από τον κόσμο που και να μην με αγαπήσουν, μου φτάνει. Δεν φοβάμαι τα social media. Τα φοβήθηκα ότι υπήρχε πολιτικός διχασμός, που μου εύχονταν να πάθω καρκίνο. Μετά κατάλαβα ότι δεν φταίω εγώ, όταν άλλοι μου εκφράζουν το μίσος τους. Τα social media στηρίζονται στον διχασμό. Είναι του χαρακτήρα μου το ότι κρατώ ακόμα την παιδικότητά μου».

Τελικά δε γελούσαμε μόνο εμείς: Η σκηνή του «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς» που γυρίστηκε 31 φορές επειδή έκλαιγαν από τα γέλια

Το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι, που μάλιστα ταυτίστηκε μαζί στη συλλογική μνήμη, δεν είναι άλλο από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη στη σειρά «Σ' αγαπώ-Μ' αγαπάς».

Η χημεία των δύο ηθοποιών ήταν εμφανής σε κάθε σκηνή και γι’ αυτό ίσως δεν ήταν ποτέ αναγκαίο στους θεατές να βλέπουν τα πρόσωπα των υπόλοιπων ηθοποιών που πλαισίωναν τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν κάτι παραπάνω από αρκετοί.

Η σειρά που αποτύπωνε με μεγάλη ακρίβεια τη ζωή των Ελλήνων των αρχών της δεκαετίας του 2000, μας έχει χαρίσει σκηνές που μας κάνουν να γελάμε κάθε φορά. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που το MEGA την προβάλει συχνά σε επανάληψη, κι ας έχει περάσει πάνω από μια 20ετία από την προβολή του τελευταίου της επεισοδίου.

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν μόνο το κοινό που γελούσε με τις σκηνές που έγραφε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς». Μάλιστα, σε μια από αυτές, γελούσαν τόσο πολύ, που αναγκάστηκαν να τη γυρίσουν 31 φορές. Την αποκάλυψη έκαβε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, στην ενότητα “Vintage Stories”.

Χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός είπε: «Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής. Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share