Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Θα ήθελα να ενσαρκώσω τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Μπορείτε να το κάνετε εικόνα;

5 Μαρτίου 2024 12:27
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Θα ήθελα να ενσαρκώσω τη Ρούλα Πισπιρίγκου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πραγματοποίησε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού Σουσού» σε αφιέρωμα, που έγινε για τον Νίκο Φώσκολο, και μεταξύ άλλων επεσήμανε πως δε θα είχε πρόβλημα να ενσαρκώσει σε ρόλο τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η αγαπημένη ηθοποιός φάνηκε ευχαριστημένη από το αφιέρωμα, που παρακολούθησε για τον ιστορικό Έλληνα δημιουργό, τονίζοντας πως τέτοια αφιερώματα πρέπει να γίνονται πιο συχνά. Η ίδια επαίνεσε τις παραγωγές της μυθοπλασίας και τόνισε, ότι την εντυπωσιάζει η χαμηλή τηλεθέαση, προσθέτοντας πως, επί της ουσίας, δεν έχει πρόβλημα που στις σειρές συμμετέχουν και παίκτες από ριάλιτι σε ρόλο ηθοποιού.

Στο τέλος, ερωτήθη για το αν θα ήθελε ρόλο στην πιθανή παραγωγή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση της Πάτρας από το Netflix. «Τι μου λες τώρα, δεν ξέρω. Θα ήθελα τον πρωταγωνιστικό ρόλο», απάντησε, εννοώντας ουσιαστικά, ότι θα ενσάρκωνε τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που θα μείνει στην φυλακή για άλλους έξι μήνες.

Πολύ πριν από τον Πάριο κι ενώ τη συζητούσαν με τον Σεργιανόπουλο: Αυτός ο πάμπλουτος επιχειρηματίας ήταν ο πρώτος σύζυγος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει καταγράψει μια από τις πολυσυζητημένες σχέσεις της showbiz με τον Γιάννη Πάριο, ωστόσο δεν είναι και ο μόνος που... την έχει συγκινήσει, αφού η ίδια έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν.

Η ηθοποιός, σε μια περίοδο όπου συζητείτο το όνομά της ως συντρόφου του Νίκου Σεργιανόπουλου στους «Δύο Ξένους», παντρεύτηκε για πρώτη φορά στις 3 Νοεμβρίου του 1998, τον επιχερηματία σύντροφό της, στον Άγιο Δημήτριο Λαμπαδάρη, στην Ακρόπολη.

Ο πρώτος λαμπερός γάμος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

Ο σύζυγος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου είχε προσλάβει μάλιστα εταιρία security, προκειμένου να απογευρεύσει στους φωτογράφους να τραβήξουν καρέ» από το μυστήριο, γι΄αυτό υπάρχουν μόνο φωτογραφίες από την είσοδο της νύφης στην εκκλησία.

Πολύ πριν από τον Πάριο κι ενώ τη συζητούσαν με τον Σεργιανόπουλο: Αυτός ο πάμπλουτος επιχειρηματίας ήταν ο πρώτος σύζυγος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φορούσε ένα ίσιο, μάξι κεντητό νυφικό με έντονο ντεκολτέ και έφθασε στην εκκλησία συνοδεύομενη από τον πατέρα της. Ο γάμος αυτός, διήρκησε τριάμισι χρόνια.

Η ηθοποιός έχει κάνει και δεύτερο γάμο, αυτή τη φορά με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη μετά από 22 χρόνια γνωριμίας και δύο χρόνια σχέσης, στις 10 Οκτωβρίου του 2011.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share