Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

«Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί...» - Η αναπάντεχη αποκάλυψη του θείου του Στέφανου Κασσελάκη (video)

Το μέρος όπου θα «ενωθεί» με τον σύντροφό του, Τάιλερ

5 Μαρτίου 2024 11:40
«Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί...» - Η αναπάντεχη αποκάλυψη του θείου του Στέφανου Κασσελάκη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λεπτομέρειες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ, μετά από εκείνον στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Γιάννης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο γάμος του ανιψιού του με τον σύντροφό του θα είναι κλειστός.

Δείτε επίσης: Έρχεται ο γάμος της χρονιάς, το ανακοίνωσε ο Τάιλερ: «Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα»

«Ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ θα γίνει τέλος Αυγούστου στα Χανιά. Είναι ένα γεγονός, το οποίο περίμενε πάρα πολύ. Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί καταλαβαίνετε ότι έχει πάρα πολλούς γνωστούς από τον επιχειρηματικό χώρο, η ενασχόλησή του με την πολιτική σκηνή της χώρας τον κάνει να είναι πάρα πολύ γνωστός. Η απόφαση του γάμου θεωρώ ότι λήφθηκε το 2023. Ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει πάρα πολύ τα Χανιά, ο χανιώτικος αέρας τον εμπνέει και τον δυναμώνει», αποκάλυψε ο Γιάννης Κασσελάκης.

Πραγματικός Καβαλάρης ο Στέφανος Κασσελάκης: Του χάρισαν άλογο, ξεκίνησε τις βόλτες και τον καμάρωσε όλο το χωριό

Χτες Κυριακή (3/3), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε στο Δρέπανο της Αργολίδας. Κατά την επίσκεψή του, παρέα με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, παρευρέθηκαν στη «2η Γιορτή Μανταρινιού», εξερευνώντας περίπτερα με τοπικά προϊόντα βασισμένα στο φημισμένο μανταρίνι της περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ συνομίλησε με αγρότες παραγωγούς και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στέφανος Κασσελάκης: Έκανε βόλτα με τη «Σελήνη»

Λίγο μετά την περιήγηση στα περίπτερα με τα τοπικά προϊόντα, κάτοικος της περιοχής χάρισε στον Στέφανο Κασσελάκη την «Σελήνη», ένα πανέμορφο άλογο μόλις 2 ετών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού φωτογραφήθηκε με πολίτες, έκανε βόλτα με το άλογο στην περιοχή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share