Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Καθηλώνει ο Βασίλης Τερλέγκας για το θαύμα που βίωσε: «Ο Θεός κατέβηκε, μου άλλαξε το λάστιχο και εξαφανίστηκε»

«Παρουσιάζεται μετά και μου λέει...»

5 Μαρτίου 2024 08:20
Καθηλώνει ο Βασίλης Τερλέγκας για το θαύμα που βίωσε: «Ο Θεός κατέβηκε, μου άλλαξε το λάστιχο και εξαφανίστηκε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις θεϊκές παρεμβάσεις στη ζωή του εκμυστηρεύτηκε ο Βασίλης Τερλέγκας, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέφερε ένα περιστατικό κατά το οποίο έπαθε λάστιχο. Εκείνος, δεν ήξερε να το αλλάξει και όπως λέει, εμφανίστηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά για να τον βοηθήσει.

Δείτε επίσης: Καθηλώνει η Μαρία Μενούνος για το θαύμα που έζησε: «Νίκησα για 2η φορά τον καρκίνο, με έσωσε η πίστη μου»

«Ήρθε, μου άλλαξε το λάστιχο και εξαφανίστηκε. Ποιος είναι αυτός; Ναι, ναι εξαφανίστηκε. Παρουσιάζεται μετά και μου λέει: "Αν δε σου έσπαζα το λάστιχο, θα έπεφτες στο ρέμα"».

Βασίλης Τερλέγκας για την αφοσίωσή του στον Άγιο Παΐσιο: «Καλύτερα να μου βρίσεις τους γονείς παρά εκείνον» (video)

Στην αγάπη που τρέφει για τον Άγιο Παΐσιο αναφέρθηκε ο Βασίλης Τερλέγκας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αφοσοίωσή του στην πίστη λέγοντας πως τον Άγιο Παΐσιο τον έχει στην κορυφή των αγίων. Μάλιστα, λέει πως είναι προτιμότερο για εκείνον να του βρίσεις τους γονείς παρά τον Άγιο.

Στέλιος Καλαθάς για Άγιο Παΐσιο: «Τον συνάντησε τρεις φορές και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν...»

Εκτός από τον Γιάννη Ζουγανέλη και ο Στέλιος Καλαθάς είχε μιλήσει για τη γνωριμία του με τον Άγιο Παΐσιο, τον οποίο συνάντησε μάλιστα τρεις φορές. Τι ήταν αυτό που του έκανε εντύπωση;

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Καλαθάς είχε αναφέρει:

«Έχω συναντήσει τον γέροντα Παΐσιο τρεις φορές. Μια φορά είχα πάει κάποιους τυφλούς φίλους, που τους συνόδευα στο Άγιο Όρος και είχαμε πάει στην καλύβα του και δύο φορές τον είχα συναντήσει μόνος μου.

Στέλιος Καλαθάς

Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση, είναι αυτή η ηρεμία και η ταπεινότητα στο βλέμμα, η οποία είχε να κάνει με μια φωτεινή ψυχή, αλλά με εντυπωσίασαν και τα λόγια που είπε σε αυτούς τους φίλους μου, οι οποίοι μπορεί να μην είχαν την όραση τους αλλά είχαν τόσα άλλα πλούτη μέσα τους και σαν να τα ένιωσε ο γέροντας. Συνεννοήθηκαν μεταξύ τους χωρίς να γνωρίζονται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share