Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Άλλαξαν τα πάντα μετά το σούσουρο και το χάος με την Καινούργιου: Σταμάτησαν να επικοινωνούν Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης

Είναι αστείο, εμείς οι δύο να μη μιλιόμαστε...

3 Μαρτίου 2024 13:48
Άλλαξαν τα πάντα μετά το σούσουρο και το χάος με την Καινούργιου: Σταμάτησαν να επικοινωνούν Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίνεται, ότι τα «καυτά» φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ήταν αρκετά, για να αλλάξουν τα πάντα, μετά τη διαρροή τους και τις αντιδράσεις, που σχετίζονται με τον άλλοτε δεσμό του τελευταίου με την Κατερίνα Καινούργιου.

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου». Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας έδωσε το δικό του ρεπορτάζ που θέλει την επικοινωνία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να έχει διακοπεί από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το επίμαχο υλικό.

«Εγώ μαθαίνω ότι ο Φίλιππος με τη Δανάη έχουν σταματήσει την επικοινωνία τους μετά από αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε. Δε ξέρω ακριβώς τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους, αλλά μαθαίνω ότι έχουν σταματήσει να βγαίνουν μαζί και γενικότερα η επικοινωνία τους έχει μειωθεί αρκετά», είπε ο δημοσιογράφος.

«Χλεύασαν» τα φιλιά Μπάρκα - Τσαγκρίδη στον αέρα του Γειά Σου - Μπακοδήμου και Φίκαρης σε αναπαράσταση της φωτογραφίας τους

Πρώτο θέμα συζήτησης βλέπουμε να έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη σε νυχτερινή τους έξοδο!

Μέχρι πρότινος όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές επιδόθηκαν σε σχόλια σχετικά με το αν έκανε καλά η Μπάρκα, που μπήκε σε σχέση με τον πρώην της φίλης της, τι στάση πρέπει να κρατήσει η Κατερίνα Καινούργιου και πολλά άλλα.

Αυτό ωστόσο που συνέβη το Σάββατο 2/3 στο Γειά Σου δε συνέβη σε καμία άλλη εκπομπή. Την ώρα λοιπόν, που η παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου έμπαινε στο πλατό, ο Ισίδωρος Φίκαρης θέλησε να κάνουν μια αναπαράσταση του φιλιού. Δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share