Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή της η Ζέτα Δούκα για τον Κιμούλη: «Μου έλεγαν να κάνω πίσω, νιώθω δικαιωμένη»

Το σχόλιο της ηθοποιού

3 Μαρτίου 2024 12:15
«Έσπασε» τη σιωπή της η Ζέτα Δούκα για τον Κιμούλη: «Μου έλεγαν να κάνω πίσω, νιώθω δικαιωμένη»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», τοποθετούμενη για την απόρριψη της αγωγής του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και της δικής της μήνυσης, ενώ πριν από λίγες ημέρες το δικαστήριο ζήτησε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό να καλύψει τα κενά στην άλλη αγωγή που έχει καταθέσει κατά των ηθοποιών Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά.

H Ζέτα Δούκα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για αυτή την εξέλιξη επισημαίνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τόνισε «υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση».

Η τοποθέτηση της Ζέτας Δούκα

«Ήταν μία απόφαση που σκέφτηκα καλά πριν πάρω, αλλά ποτέ δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο μεγάλο κόστος προσωπικό θα είχε. Κόστος σε όλα τα επίπεδα. Και ψυχικό και οικονομικό και επαγγελματικό».

Η ίδια δήλωσε ότι δεν το έχει μετανιώσει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Νιώθω ικανοποίηση, γιατί πλέον το κλίμα είναι ευνοϊκότερο για να ακουστούν οι φωνές των θυμάτων κακοποίησης», υπογράμμισε και παραδέχθηκε ότι μέσα στην τριετία υπήρχαν φωνές τόσο από το στενό φιλικό της περιβάλλον όσο κι από το επαγγελματικό που της είπαν να κάνει ένα βήμα πίσω.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ηθοποιού, Γιώργος Γεράρης, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εκφράζοντας την ανακούφιση και την χαρά που νιώθουν για τις νέες αυτές εξελίξεις.

Δώρα Χρυσικού: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω για τον Γιώργο Κιμούλη! Το είδα με τα μάτια μου και όφειλα να το πω» (video)

Στη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί με τον Γιώργο Κιμούλη μετά τις μηνύσεις του, αφού κατέθεσε υπέρ της Ζέτας Δούκα, αναφέρθηκε η Δώρα Χρυσικού, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

«Θέλω να πω κάτι σε όλα τα Μέσα που έχουν καλύψει αυτή την υπόθεση. Για μένα, αυτή είναι μια πολύ κακή δημοσιότητα, που δε θα την ήθελα ποτέ. Νομίζω ότι είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο και έχω δώσει το στίγμα μου. Θέλω να μιλάω πάντα για τη δουλειά μου ή για πράγματα που αφορούν το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Όπως έκανα για την ασθένειά μου και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βοηθηθούν κι άλλοι άνθρωποι. Αυτή είναι μια διαδικασία που βρεθήκαμε εμείς αμυνόμενοι, μας έγινε μια αγωγή και αναγκαστικά για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας πήραμε όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Νιώθω άσχημα που με παίρνουν οι δημοσιογράφοι και δεν απαντάω, αλλά έχω επιλέξει να κρατάω μια σιωπή, ακριβώς γιατί σέβομαι πολύ τον νόμο… Η τελευταία εξέλιξη, αφορά κάποιες μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίον εμού και τις κυρίας Δούκα, και ακολουθούνται όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος…. Δεν είναι νέες μηνύσεις….

Νιώθω αυτές τις μέρες ότι έχω καταδικαστεί για κάτι και δεν το γνωρίζω. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος κάνει μήνυση σε κάποιον άλλον, πηγαίνει η υπόθεση σε δίκη… Δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα έχω πει για τον κύριο Κιμούλη. Δεν πράττω εν θερμώ σε καμία περίπτωση… Αυτό που προσπαθώ να πω, είναι ότι για μένα, είναι τόσο το ηθικό βάρος αυτού που έπραξα, που δε θα έπαιρνα ποτέ τίποτα πίσω», πρόσθεσε η Δώρα Χρυσικού.

Τέλος, η ηθοποιός κατέληξε: «Υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο, τη Ζέτα Δούκα, όχι γιατί είναι φίλη μου, δεν είναι φίλη μου, υπήρξε συνεργάτιδά μου και έχουμε καλές σχέσεις, αλλά δεν είναι φίλη μου, υπήρξα παρούσα σε ένα συμβάν το οποίο κατήγγειλε, όφειλα να πω την αλήθεια. Αυτό έπραξα και αυτό θα έκανα αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα και ήταν ο περιπτεράς της γειτονιάς μου… Υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας σε ένα γεγονός, είδα κάτι με τα μάτια μου και γι’ αυτό μίλησα…

Αυτή τη στιγμή, δέχομαι τις συνέπειες των πράξεών μου… Φυσικά και η άλλη πλευρά έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τη δική της άποψη…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share