Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Άναυδοι όλοι μετά την τελευταία αποκάλυψη για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: «Ανέφεραν ότι βρισκόταν σε κώμα...»

Η απάντηση στις φήμες που δίνουν και παίρνουν

3 Μαρτίου 2024 09:19
Άναυδοι όλοι μετά την τελευταία αποκάλυψη για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: «Ανέφεραν ότι βρισκόταν σε κώμα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κέιτ Μίντλετον έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στη Μεγάλη Βρετανία, με τις θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν και να παίρνουν για την κατάσταση της υγείας της, μετά το χειρουργείο όπου υποβλήθηκε, με την ίδια να απουσιάζει εδώ και καιρό από το δημόσιο βίο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο διαφόρων θεωριών με ένα κύμα εικασιών στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένες εξ αυτών ήταν εξαιρετικά κακόβουλων.

Πολλοί δημοσίευσαν χλευαστικά memes και υποστήριξαν πως η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε επέμβαση BBL, για την αφαίρεση λίπους από το στομάχι, τους μηρούς και τους γλουτούς. Υπήρξαν επίσης και ισχυρισμοί στο παρελθόν πως είχε πέσει σε κώμα.

Άλλοι ισχυρισμοί ήταν λιγότερο σοβαροί, όπως ότι παίζει κρυφά στο «The Masked Singer», το ριάλιτι του Fox στο οποίο συμμετέχουν διάσημες προσωπικότητες που τραγουδούν με κοστούμια οι μάσκες χωρίς να είναι γνωστή η ταυτότητά τους. Άλλοι έγραψαν πως συμμετέχει στο «Celebrity Big Brother».

Τις φήμες τροφοδότησε άθελά του και ο ίδιος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Στις 27 Φεβρουαρίου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας απουσίαζε από το μνημόσυνο του Νονού του, του Κωνσταντίνου Β’, για «προσωπικούς λόγους», όπως ανακοίνωσε. Πολλοί εξέλαβαν την αιτιολογία της απουσίας ως κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την Κέιτ Μίντλετον.

Η αλήθεια για όλες τις φήμες και η απάντηση του εκπροσώπου της

Τελικά η Κέιτ Μίντλετον, μέσω του εκπροσώπου της, θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλες αυτές τις φήμες. «Το παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτό ισχύει μέχρι σήμερα», είπε και πρόσθεσε πως η Κέιτ Μίντλετον «είναι καλά και συνεχίζει μέχρι να αναρρώσει πλήρως».

Μια άλλη βασιλική πηγή, είχε προηγουμένως διαψεύσει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, που ακούστηκαν και από ισπανική εκπομπή, πως η Μίντλετον έπεσε σε κώμα λόγω επιπλοκών στην υγεία της. «Δεν υπάρχει καμία απολύτως αλήθεια στην αναφορά ότι η Κέιτ βρισκόταν σε κώμα. Αναρρώνει στο σπίτι», τόνισε.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, το επίσημο όργανο που καλύπτει τις υποθέσεις της Κέιτ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, είχε ανακοινώσει προηγουμένως τον Ιανουάριο ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας πιθανότατα δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα. Η επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα θα εξαρτηθεί από τις ιατρικές συμβουλές που θα της δοθούν.

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση του Παλατιού του Κένσινγκτον, στην οποία παρέπεμψε και ο εκπρόσωπος τα Κέιτ Μίντλετον.

Υπογράμμιζε δε πως «ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες». Στο τέλος του μηνύματος, η δήλωση εξέφραζε ότι η Κέιτ θέλει να ζητήσει συγγνώμη από όλους όσους επηρεάστηκαν από την αναβολή των βασιλικών αρραβώνων της. Η δήλωση καταλήγει: «Ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατό».

Σχετικά με την επέμβαση στην κοιλιά της, μια πηγή μίλησε στο Us Weekly και αποκάλυψε ότι η Κέιτ δεν σκοπεύει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την επέμβαση. «Ξεκουράζεται (στο σπίτι της στο Ουίνδσορ) και έχει πολλές επισκέψεις από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά».

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Ήταν λίγο, αλλά ελπίζω ότι...» - Η κίνηση του χεριού για την Κέιτ Μίντλετον που ελάχιστοι παρατήρησαν

Όλοι οι δημοσιογράφοι «κρέμονταν από τα χείλη» του πρίγκιπα Ουίλιαμ μήπως και πει κάτι για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων BAFTA 2024.

Και ο Ουίλιαμ δεν τους απογοήτευσε αν και δεν έδειξε ιδιαίτερη ζέση να αποκαλύψει κάτι για το πώς είναι τώρα η πριγκίπισσα της Ουαλίας και το πώς αναρρώνει από τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε τον Ιανουάριο στην κοιλιά.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παραδέχτηκε σε μία «κρίση ειλικρίνειας» -όπως την περιέγραψαν τα βρετανικά Μέσα- ότι είχε «άλλα πράγματα στο μυαλό μου» και δεν παρακολούθησε όσες ταινίες θα ήθελε.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει παρακολουθήσει τις «λιγότερες» υποψήφιες ταινίες φέτος την ώρα που η Βασιλική Οικογένεια έχει αρκετές έγνοιες από την αρχή του 2024 με το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον και τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Η κίνηση του χεριού για την Κέιτ Μίντλετον που ελάχιστοι παρατήρησαν

Ο 41χρονος Ουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Τεχνών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης από το 2010, παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει τις λιγότερες από τις φετινές υποψήφιες ταινίες «κάτι που είναι ενοχλητικό», όπως συμπλήρωσε.

«Είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Ήταν λίγο [κίνηση του χεριού] — κάπως έτσι. Αλλά ελπίζω ότι θα προλάβω», σημείωσε.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρευρέθηκε στην εκδήλωση των BAFTA την περασμένη Κυριακή (18/2) χωρίς τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει από εγχείρηση στην κοιλιά που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας έμεινε στο νοσοκομείο για 13 ημέρες πριν επιστρέψει σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της και δεν αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις παρά μετά το Πάσχα. Αν και το Παλάτι δεν αποκάλυψε τι ακριβώς πρόβλημα είχε η πριγκίπισσα Κέιτ, διευκρίνισε ότι το θέμα στην υγεία της δεν είχε να κάνει με κάποιο καρκίνο.

Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της συζύγου του στα φετινά βραβεία. «Λυπάμαι που η Κάθριν δεν είναι εδώ. Λατρεύει τα BAFTA», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share