Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο Γολγοθάς του Σπύρου Παπαδόπουλου: Οι 36 δουλειές για να μπορεί να ζήσει, η φτώχεια και η ζωή σε μοναστήρι

Η άγνωστη ζωή του Σπύρου Παπαδόπουλου

2 Μαρτίου 2024 21:55
Ο Γολγοθάς του Σπύρου Παπαδόπουλου: Οι 36 δουλειές για να μπορεί να ζήσει, η φτώχεια και η ζωή σε μοναστήρι
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ συνεχίζει να παίζει σε παραστάσεις και σε σειρές.

Στο βιογραφικό του έχει δεκάδες συμμετοχές στα κινηματογραφικά και θεατρικά δρώμενα ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει σε παλιότερες συνεντεύξεις του, στη ζωή του έχει κάνει κι άλλες δουλειές.

Όταν ήταν νεαρός λόγω φτώχειας, αναγκάστηκε να περάσει από διάφορα επαγγέλματα για να μπορέσει να επιβιώνει. Σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω» έχει δηλώσει ότι ανάμεσα στις δουλειές που έχει κάνει ήταν το πέρασμά του από την ταβέρνα «Νότης» στην Καλλιθέα και στο σινεμά «Λούσυ» στον Κορυδαλλό.

«36 δουλειές έχω αλλάξει. Έχω αλλάξει 36 επαγγέλματα. Όταν δούλευα σε τρία εργοστάσια ή τρεις ταβέρνες τα μετράω σαν ένα», είχε πει στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Στην ίδια συνέντευξη είχε αναφερθεί και στη διαμονή του σε μοναστήρι. «Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών, με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αυγά φρέσκα και διάφορα».

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι θαυμάζει όσους ανθρώπους πιστεύουν χωρίς όμως ο ίδιος να είναι θρήσκος.

«Δεν σοκαρίστηκα όταν έμαθα για τον καρκίνο»

Επίσης, σε εκείνη τη συνέντευξη ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε μιλήσει και για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«O καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Έχω δουλειές τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Δεν σοκαρίστηκα όταν έμαθα για τον καρκίνο. Ο γιατρός μου μου το είπε λίγο χοντρά. “Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει δύο τρεις μήνες το πολύ και έφυγες” έτσι μου το είπε. Είπα ΟΚ μέχρι εδώ ήτανε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο αγαπητός παρουσιαστής και ηθοποιός έχει γεννηθεί στις 9 Μαρτίου του 1955 στον Πειραιά. Ανάμεσα σε άλλα, έχει παρουσιάσει τα: «Στην υγειά μας» (το κάνει μέχρι και σήμερα στον ΣΚΑΪ), «Χρυσή κάρτα» (ΝΕΤ, 1992-1993), «Κόντρα πλακέ» (MEGA, 1996-1999), «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» (MEGA, 1999-2002), (ΝΕΤ, 2002-2004) και «Τοις μετρητοίς» (ΝΕΤ, 2005-2007).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share