Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Κατάθεση ψυχής από Κατερίνα Λέχου: «Μου είπε να χαρώ τη δυστυχία μου, ότι έχει και αυτό την ομορφιά του» (video)

«Ήμουν πολύ στενοχωρημένη και δε σηκωνόμουν από το κρεβάτι μου με τίποτα»

2 Μαρτίου 2024 20:19
Κατάθεση ψυχής από Κατερίνα Λέχου: «Μου είπε να χαρώ τη δυστυχία μου, ότι έχει και αυτό την ομορφιά του» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Λέχου, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3).

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά «Η Μάγισσα» που πρωταγωνιστεί και έκανε μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.

«Δε λέω συχνά μπράβο στον εαυτό μου. Τώρα που οδεύουμε προς το τέλος, είναι καλύτερα. Καλό είναι να βλέπεις το λάθος, αλλά καλό είναι και να μη μαστιγώνεσαι τόσο. Αποτυχία δεν είναι κάτι που δεν πάει καλά στο κοινό. Όταν κάτι δε μας προάγει, είναι αποτυχημένο. Εμένα όλα μου τα βήματα για κάποιον λόγο με πήγαιναν μπροστά», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Έχω βάλει και εγώ το χεράκι μου στην επιλογή κάποιων δουλειών που έχω κάνει. Με διαλέγουν, αλλά διαλέγω κι εγώ», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Λέχου.

Παράλληλα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως υπήρχαν περίοδοι στη ζωή της που, ενώ τα επαγγελματικά της ήταν πλήρως επιτυχημένα, δε συνέβαινε το ίδιο και με την προσωπική της ζωή. «Δεν πειράζει. Μου είχε πει η θεία μου, που είναι και μέντοράς μου, μια φορά που ήμουν πολύ στενοχωρημένη και δε σηκωνόμουν από το κρεβάτι μου με τίποτα. Μου είπε “χαίρου”, να χαρώ δηλαδή τη δυστυχία μου, γιατί και αυτό έχει την ομορφιά του», παραδέχτηκε η Κατερίνα Λέχου.

Εξομολόγηση Ναταλίας Γερμανού: «Αυτό το τραγούδι αφιερωμένο, αγόρι μου. Να 'σαι καλά και συγγνώμη» (video)

Μια εκ βαθέων αποκάλυψη έκανε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3) στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που είχε με τη σημερινή της καλεσμένη, Κατερίνα Κακοσαίου, κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, η οποία φυσικά αναφέρθηκε στον πατέρα της.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν της που σχετιζόταν με το τραγούδι του πατέρα Γιάννη Πλούταρχου «Η αυτοκαταστροφή σου».

«Αυτό ήταν το τραγούδι του πατέρα της, που έλεγα πριν στο Κατερινάκι ότι έχω ένα παρελθόν μαζί του. Ακούστε την ιστορία αυτού του τραγουδιού... Τον έχω βασανίσει, τον έχω πονέσει. Τον αγαπώ φρικτά, αλλά από ανασφάλεια τον βασανίζω αυτόν τον άνθρωπο, μέχρι που κάποια στιγμή κάνει "μπαμ", τα βροντάει, βάζει τα ρούχα του σε ένα σακβουαγιάζ και φεύγει. Μου στέλνει αυτό το τραγούδι... Από τότε έκλεισε το κινητό του και ξανάνοιξε δέκα χρόνια μετά, που ήταν πια αργά. Αυτό το τραγούδι αφιερωμένο, αγόρι μου. Να 'σαι καλά, ευχαριστώ και συγγνώμη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share