Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δεν άφησε περιθώρια η Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν έχει καμία ευθύνη;» (video)

«Όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια κοπέλα που...»

2 Μαρτίου 2024 17:14
Δεν άφησε περιθώρια η Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν έχει καμία ευθύνη;» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της θέση για τα φιλιά που αντάλλαξαν η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα, κοιτώντας το και λίγο... διαφορετικά.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν έχει καμία ευθύνη που ερωτοτροπεί με τη Δανάη Μπάρκα, την οποία γνώρισε από την πρώην σύντροφό του, Κατερίνα Καινούργιου, αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

«Πάντα, σε αυτές τις υποθέσεις, πως γίνεται και την πληρώνουν οι γυναίκες; O Φίλιππος δεν φέρει καμία ευθύνη; Όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια κοπέλα που τη γνώρισε από την πρώην του, δεν φέρει ευθύνη; Γιατί τα ρίχνουμε όλα στο ποια πήρε τον άντρα ποιας;», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αναφερόμενη, δε, στο ξέσπασμα που είχε η Κατερίνα Καινούργιου και όσους δέχονται σχόλια στα social media για την προσωπική τους ζωή, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. Εννοείται ότι έβαλε και τον εαυτό της μέσα σε αυτό, δεν μπορεί να τον εξαιρέσει.

Παιδιά, και να μην εξέθετε την προσωπική της ζωή, πιστεύετε ότι δε θα δεχόταν σχόλια για την εμφάνισή της, για τον τρόπο που μπορεί να φέρεται ή να ντύνεται ή οτιδήποτε;

Από τη στιγμή που είμαστε όλοι αυτοαναφορικοί και μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές, τις οικογένειές μας, το τι κάνουμε και κρίνουμε και τους άλλους, θα κριθούμε.

Έχεις δει καμιά εκπομπή να λέει “α, χώρισε η Μπέττυ με τον Δημήτρη, πάμε παρακάτω;”. Μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Ίσως για αυτό η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που είναι».

Δικαίωση για Καινούργιου μετά την κατακραυγή σε Μπάρκα-Τσαγκρίδη: «Μαθαίνω ότι ο Φίλιππος με τη Δανάη...»

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν την εβδομάδα που πέρασε η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, μετά τα φιλιά που αντάλλαξαν.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3) στην εκπομπή «Γεια σου». Μέσα σε όλα, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε το δικό του ρεπορτάζ, που θέλει την επικοινωνία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να έχει διακοπεί. Επίσης, «Χλεύασαν» τα φιλιά Μπάρκα - Τσαγκρίδη στον αέρα του Γειά Σου - Μπακοδήμου και Φίκαρης σε αναπαράσταση της φωτογραφίας τους

«Εγώ μαθαίνω ότι ο Φίλιππος με τη Δανάη έχουν σταματήσει την επικοινωνία τους μετά από αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε. Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους, αλλά μαθαίνω ότι έχουν σταματήσει να βγαίνουν μαζί και γενικότερα η επικοινωνία τους έχει μειωθεί αρκετά», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share