Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κατερίνα Κακοσαίου για Γιάννη Πλούταρχο: «Ο πατέρας μου δε θα μου έκοβε ποτέ τα φτερά στο τραγούδι» (video)

«Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι κάποιος πληρώνει τον κόσμο για να...»

2 Μαρτίου 2024 16:25
Κατερίνα Κακοσαίου για Γιάννη Πλούταρχο: «Ο πατέρας μου δε θα μου έκοβε ποτέ τα φτερά στο τραγούδι» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε για να δώσει συνέντευξη η Κατερίνα Κακοσαίου το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3).

Με αφορμή την υπογραφή του συμβολαίου της με τη Minos EMI και την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της στο τραγούδι αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

«Ήμουν με τη μαμά μου, πριν τελειώσω το μεταπτυχιακό μου και ήμουν στην φάση που είχα αρχίσει να στέλνω βιογραφικά, πέρναγα κι από φαρμακευτικές. Περάσαμε με τη μητέρα μου έξω από μια φαρμακευτική που ήθελα πολύ να μπω και συζητάγαμε ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπήκαμε μέσα, και γυρνάω το κεφάλι μου, και ακριβώς δίπλα βλέπω μια πόρτα που έγραφε “Minos EMI”. Kαι λέω, “ρε μαμά μήπως κοιτάμε λάθος πόρτα;” γελάμε, δεν μπαίνουμε και τελικά, πώς τα φέρνει η ζωή, και μετά από μερικά χρόνια πήγα στον ίδιο δρόμο αλλά μπήκα στη Minos», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Κακοσαίου.

«Moυ άρεσε το τραγούδι, αλλά έμενε σαν χόμπι στο κεφάλι μου. Επειδή το αγαπούσα τόσο, δεν ήθελα να γίνει επάγγελμα… Φοβόμουν αν εγώ θα ανταπεξέλθω όπως ο πατέρας μου», πρόσθεσε.

«Ο πατέρας μου δε θα έκοβε ποτέ θα φτερά σε έναν νέο άνθρωπο να κηνυγήσει το όνειρό του… Δε νομίζω ότι θα μου έλεγε ποτέ “άστο μην το προσπαθήσεις καν”. Και σε μένα και στον Γιώργο μας έχει πει και την καλή και την πλευρά του χώρου… Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι κάποιος πληρώνει τον κόσμο για να γράφει αρνητικά σχόλια στους πάντες…», σχολίασε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Κακοσαίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share