Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Ποταμός» η Βάσια Τριφύλλη για Γιώργο Νταλάρα: Είναι καβαλημένος! Νομίζει μόνο αυτός είναι και κανένας άλλος»

Τα είπε έξω από τα δόντια για τον τραγουδιστή

2 Μαρτίου 2024 15:44
«Ποταμός» η Βάσια Τριφύλλη για Γιώργο Νταλάρα: Είναι καβαλημένος! Νομίζει μόνο αυτός είναι και κανένας άλλος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Γεια σου» υποδέχθηκε στο σπίτι της η Βάσια Τριφύλλη, η οποία εξέφρασε την άποψή της σε θέματα που απασχόλησαν πρόσφατα την κοινή γνώμη. Ανάμεσα σε όσα είπε, αναφέρθηκε στα ξεσπάσματα του Γιώργου Νταλάρα.

Παράλληλα, η ηθοποιός ξέσπασε εναντίον του Μητροπολίτη Σεραφείμ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ μ@λ@κ@ς... Θεέ μου συγχώρεσέ με».

«Δεν το πιστεύω ότι ο Νταλάρας είχε αυτή τη συμπεριφορά. Τον έχουμε αγαπήσει όλοι οι δημοσιογράφοι, τον έχουμε λατρέψει, τον κρατάγαμε όλοι στον αφρό. Ο Γιώργος Νταλάρας διεκδικεί την ποιότητα μόνο για πάρτη του, συν του ότι είναι καβαλημένος και πιστεύει ότι μόνο αυτός είναι και κανένας άλλος», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Φαίη Σκορδά: «Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα για τον Γιώργο Νταλάρα...» - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Νταλάρας ξεσήκωσε και πάλι αντιδράσεις με τη στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους, με την Φαίη Σκορδά επί της ουσίας να τον υπερασπίζεται, καθώς αποκάλυψε τη συνομιλία του πρώτου με έναν εκ των ρεπόρτερ, προτού τον «κυνηγήσουν» οι κάμερες.

Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως ο Γιώργος Νταλάρας είχε ζητήσει από πριν να μην κάνει δηλώσεις, ωστόσο αγνοήθηκε από τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν έξω.

«Για τις αντιδράσεις και το πώς μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους… Οφείλω τώρα να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Είχα και τις αντιδράσεις μου εγώ η ίδια για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο Νταλάρας τους δημοσιογράφους. Οφείλω να πω δυο πράγματα και το λέω στους συναδέλφους μου μέσα από την καρδιά μου και να μην περάσει από το μυαλό κανενός ότι είναι αυτό μομφή για το πώς ο καθένας κάνει τη δουλειά του.

Αλλά δεν είναι δυνατόν εγώ να μην πω ότι κάποια στιγμή ο Γιώργος Νταλάρας καθόταν έξω από την εκδήλωση σε ένα τραπεζάκι μαζί με τους φίλους του. Πήγανε οι δημοσιογράφοι, ένας συγκεκριμένα εκ μέρους όλων των δημοσιογράφων των καναλιών και του ζήτησαν αν στο τέλος της εκδήλωσης θέλει να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. Αυτός νομίζω είναι ο σωστός τρόπος» είπε η Φαίη Σκορδά στο Fay’s Time.

«Ο ίδιος απάντησε πως δεν θέλει να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις μετά, γιατί “εγώ ανήκω σε έναν άλλο κόσμο και εσείς σε έναν άλλο κόσμο”. Άρα λοιπόν δεν είναι έτσι απλό. Οφείλουμε να πούμε ότι ο άνθρωπος πριν τον κυνηγήσουν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι, ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να τον ρωτήσουν. Δε θέλω να την δούμε καθόλου αυτή την αντίδραση. Εμείς πήγαμε να καλύψουμε το ρεπορτάζ, στείλαμε κάμερα. Από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε και το είπε ξεκάθαρα πως δε θέλει να απαντήσει, δεν μπορείς να τον κυνηγάς», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Ο σχολιασμός του Λιάγκα μετά την αποκάλυψη

Στην αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Σκορδά για την off the record συζήτηση που είχε ο Γιώργος Νταλάρας με τους ρεπόρτερ αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χθες είπα κάποια πράγματα για τον Νταλάρα. Όμως μετά είδα στην εκπομπή της Φαίης, ότι η Φαίη έδωσε μία εξήγηση που εγώ δεν τη γνώριζα. Καθόλου. Θέλω να είμαι έντιμος και κύριος. Και ρώτησα το πρωί της αρχισυντάκτρια αυτής της εκπομπής, αν ο δικός μας ρεπόρτερ είχε πάει νωρίτερα κι είχε ρωτήσει τον Γιώργο Νταλάρα και του είχε πει εκείνος ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει, και πήγε μετά και ζήτησε δηλώσεις του -απαράδεκτο αν το έκανε-.

Ενημερώθηκα ότι υπήρχαν δύο γκρουπ ρεπόρτερ, όντως οι πρώτοι ρεπόρτερ πήγαν στον Νταλάρα και τον ρώτησαν και εκείνος τους είπε ότι δεν θέλει δηλώσεις. Οπότε δικαίως μετά δεν πήγαν να τον ρωτήσουν».

«Μετά, μαθαίνω, ότι πήγαν κάποιοι άλλοι που δεν γνώριζαν αυτό το γεγονός και του έκαναν ερωτήσεις. Εδώ θα δώσω δίκιο στον Νταλάρα, ο οποίος δεν κάνει face control. Ο Νταλάρας βλέπει ρεπόρτερ και δεν οφείλει να γνωρίζει ποιοι είναι. Όταν λοιπόν πάνε κάποιοι και του ζητούν δηλώσεις και ο Νταλάρας λέει όχι. Το όχι είναι όχι. Δεν μπορεί να ξέρει εκείνος ότι πήγαν κάποιοι άλλοι μετά. Άρα δικαίως ο Νταλάρας χθες τσαντίστηκε. Κι εγώ θα τσαντιζόμουν. Γιώργο Νταλάρα μαζί σου. Δεν το γνώριζα! Όταν μάθεις το γεγονός, αλλάζεις και την άποψή σου», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share