Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Δικαίωση για Καινούργιου μετά την κατακραυγή σε Μπάρκα-Τσαγκρίδη: «Μαθαίνω ότι ο Φίλιππος με τη Δανάη...»

Η αποκάλυψη για τη μεταξύ τους σχέση

2 Μαρτίου 2024 15:30
Δικαίωση για Καινούργιου μετά την κατακραυγή σε Μπάρκα-Τσαγκρίδη: «Μαθαίνω ότι ο Φίλιππος με τη Δανάη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν την εβδομάδα που πέρασε η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, μετά τα φιλιά που αντάλλαξαν.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3) στην εκπομπή «Γεια σου». Μέσα σε όλα, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε το δικό του ρεπορτάζ, που θέλει την επικοινωνία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να έχει διακοπεί. Επίσης, «Χλεύασαν» τα φιλιά Μπάρκα - Τσαγκρίδη στον αέρα του Γειά Σου - Μπακοδήμου και Φίκαρης σε αναπαράσταση της φωτογραφίας τους

«Εγώ μαθαίνω ότι ο Φίλιππος με τη Δανάη έχουν σταματήσει την επικοινωνία τους μετά από αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε. Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους, αλλά μαθαίνω ότι έχουν σταματήσει να βγαίνουν μαζί και γενικότερα η επικοινωνία τους έχει μειωθεί αρκετά», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Η πραγματική αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου για το ειδύλλιο Τσαγκρίδη-Μπάρκα: «Είναι πολύ καλά, αυτή την φορά το αντιμετώπισε...»

Σε βασικό θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές και στις αντίστοιχες ιστοσελίδες έγινε το νέο ειδύλλιο της showbiz ανάμεσα σε Φίλιππο Τσαγκρίδη και Δανάη Μπάρκα, με τα βλέμματα φυσικά να πέφτουν και στην πρώην σύντροφο του πρώτου, την Κατερίνα Καινούργιου.

Δεδομένου ότι επρόκειτο για μία πολύ σοβαρή σχέση της παρουσιάστριας του Alpha για την οποία ουδέποτε απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης όλοι αναρωτήθηκαν πώς ένιωσε με την είδηση που «έσκασε» – αναλογιζόμενοι και τη στενή σχέση που είχε και με τη Δανάη Μπάρκα.

«Αυτή την φορά το πήρε αλλιώς...»

Ο Νίκος Γεωργιάδης, καλός φίλος της Κατερίνας Καινούργιου, δείπνησε χθες (29/2) μαζί της και μετέφερε αποκάλυψε μέσα από τον αέρα του Πρωινού ΣουΣού σε τι φάση βρίσκεται η παρουσιάστρια μετά τα όσα συνέβησαν.

«Αυτό που είδα με χαροποίησε. Βγήκαμε για φαγητό και περίμενα να δω μία Κατερίνα στενοχωρημένη και είδα μία Κατερίνα πολύ καλά, με πολύ εύθυμη διάθεση. Κατάλαβα ότι αυτή τη φορά το πήρε αλλιώς και χαίρομαι για την Κατερίνα», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share