Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Γιάννη Πάριο...» - Βγήκε στη δημοσιότητα η αλήθεια για τη σχέση του με την Αντελίνα Βαρθακούρη

Τα είπε... χαρτί και καλαμάρι η παρουσιάστρια

2 Μαρτίου 2024 12:58
«Εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Γιάννη Πάριο...» - Βγήκε στη δημοσιότητα η αλήθεια για τη σχέση του με την Αντελίνα Βαρθακούρη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Γιάννης Πάριος έχει βιώσει όλα αυτά τα χρόνια την τύχη τα παιδιά του να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο στη ζωή και, μάλιστα, επιτυχημένα, με την Αντελίνα να κάνει ευτυχισμένο το γιο του, Χάρη Βαρθακούρη.

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδοποιού, που στο παρελθόν αναφέρθηκε και στην κρίση στο γάμο τους, είχε μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη γνωριμία και τον γάμο «αστραπή» με τον Χάρη Βαρθακούρη, αλλά και για τη σχέση της με τον διάσημο πεθερό της.

Αναφορικά με το γεγονός ότι πήρε το όνομα του συζύγου της, η Αντελίνα ανέφερε: «Όταν ρώτησαν στην Κωνσταντινούπολη ποιο όνομα θα κρατήσω, ο Χάρης είπε Βαρθακούρη. Και μου αρέσει και μένα να κρατάμε την παράδοση. Είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια. Είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου.

Αν ξεκινούσα την τηλεόραση ως ελεύθερη, δεν θα άλλαζα το επίθετό μου. Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα στη ζωή μου και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Ο πατέρας μου είναι το κολλητάρι μου».

Η αποκάλυψη για τον Πάριο

Και συνέχισε μιλώντας για τον σύζυγό της: «Με το Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσαμε αμέσως.

Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο… Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή. Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share