Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Την είδε και λαχτάρησε: Η τρομακτική αλλαγή της Τούνη μετά την πλαστική στη μύτη & η αντίδραση της Αλεξανδράκη (photo)

Δεν πίστευε στα μάτια της

1 Μαρτίου 2024 16:00
Την είδε και λαχτάρησε: Η τρομακτική αλλαγή της Τούνη μετά την πλαστική στη μύτη & η αντίδραση της Αλεξανδράκη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έπαθε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τη νέα όψη της Ιωάννας Τούνη μετά το χειρουργείο που έκανε στη μύτη της, ώστε να τη «διορθώσει».

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/2), η Ιωάννα Τούνη μίλησε μέσω βιντεοκλήσης με την καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο ανέβασε στο instagram στιγμιότυπο οθόνης, γράφοντας “σοκ” ενώ φαίνεται να κλείνει με τα χέρια το στόμα της, δείχνοντας έτσι την έκπληξη με την εικόνα της Ιωάννας Τούνη.

«Είναι σχεδόν καλά, απλά χρειάζεται αρκετή ανάρρωση», έγραψε επίσης η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την Ιωάννα Τούνη να φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη…

Η αλλαγή της Ιωάννας Τούνη που σόκαρε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δεν έκρυψε το πρόβλημα υγείας της η Ιωάννα Τούνη - «Είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο»

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της για την διπλή επέμβαση που θέλει να κάνει. Με την ευκαιρία, δείτε την φωτογράφιση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα στη μπανιέρα.

Η γνωστή influencer, όπως είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν μετά τη γέννηση του γιου της, θέλει να κάνει επέμβαση στο στήθος της προκειμένου να το τονίσει, ενώ για πρώτη φορά αναφέρει πως θέλει να “ξαναφτιάξει” τη μύτη της, αφού το αρχικό χειρουργείο που έκανε πριν από 9 χρόνια δεν της πρόσφερε το αποτέλεσμα που είχε φανταστεί.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε στο instagram πως θα ήθελε να φτιάξει το στήθος και τη μύτη της με ένα χειρουργείο, κάτι που δεν είναι δυνατόν να συμβεί, όπως την ενημέρωσε ο γιατρός της.

Δεν έκρυψε το πρόβλημα υγείας της η Ιωάννα Τούνη  - «Είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο»

«Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ», αναφέρει σε νέο βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

Ενώ δεν έκρυψε το άγχος της για τη διαδικασία να μπει στο χειρουργείο: «Έχω αγχωθεί. Θα πρέπει να βγάλουμε χόνδρο από το πλευρό μου και να “χτίσουμε” τη μύτη ξανά και αυτό το διορθωτικό χειρουργείο είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο από το αρχικό χειρουργείο, οπότε αγχώθηκα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share