Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Απασφάλισε» η Super Κική, θα τα πει όλα για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Δεν έχω δει πιο ψεύτη, ο κόσμος θα το μάθει»

«Θα σου απαντήσω! Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ...»

1 Μαρτίου 2024 15:42
«Απασφάλισε» η Super Κική, θα τα πει όλα για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Δεν έχω δει πιο ψεύτη, ο κόσμος θα το μάθει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νομικά εναντίον της Super Κικής θα κινηθεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, κατηγορώντας τη για ειρωνεία προς το πρόσωπό του, αναφορικά με το ότι θα γίνει πατέρας.

Ο ίδιος μίλησε στο «Super Κατερίνα» και επιβεβαίωσε ότι έχει απευθυνθεί ήδη σε δικηγορικό γραφείο, για να κάνει μήνυση στην instagrammer. Η δικηγόρος του είπε στην ίδια εκπομπή, ότι ο πελάτης της «θίγεται και κατασυκοφαντείται» ενώ την ίδια ώρα επηρεάζεται και η εγκυμονούσα σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση.

Όσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η δικηγόρος του μιλούσαν στην τηλεοπτική εκπομπή, η Super Κική τους παρακολουθούσε και αποφάσισε να δημοσιεύσει το μήνυμα που έστειλε στον μουσικό. Πριν μερικές, ο ίδιος είπε ότι η instagrammer του έστειλε μήνυμα στο οποίο γράφει, πως θα αποκαλύψει πράγματα για εκείνον, που δεν τα ξέρει ο κόσμος.

Η Super Κική έβγαλε βίντεο από τη στιγμή που ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λέει στον τηλεοπτικό αέρα: «Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα, το οποίο το έστειλα και στη δικηγόρο μου και σχεδόν με απειλεί ότι θα αποκαλύψει πράγματα για την προσωπική μου ζωή και θα μάθει όλη η Ελλάδα...».

Ωστόσο, στο μήνυμα που έδειξε η Super Κική, η ίδια φαίνεται να του έγραψε: «Μαυρίκιε θα σου απαντήσω! Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ. Αλλά θα σου απαντήσω και πίστεψέ με, με όσα χειριστικά πράγματα και να πεις, δεν θα πετύχεις αυτό που θες. Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μη σκας, θα το μάθει και ο κόσμος. Με το καλό το μωράκι σου».

Στο story της, η Super Κική έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «Δεν έχω δει πιο ψεύτη».

Η ανάρτηση της Super Κικής για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share