Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Κολυμπά» στα πλούτη ο Στέφανος Κασσελάκης: Το υπέρογκο ποσό που έδωσε για το νέο του σπίτι στο Κολωνάκι

«Χρυσή» η διαμονή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα

1 Μαρτίου 2024 15:03
«Κολυμπά» στα πλούτη ο Στέφανος Κασσελάκης: Το υπέρογκο ποσό που έδωσε για το νέο του σπίτι στο Κολωνάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον πλήρη απογαλακτισμό του από τον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα επιχείρησε στην σημερινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Κασσελάκης. Περιγράφοντας πως «κέρδισα με το σπαθί τις εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ισχύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας μου έδωσε μηχανισμό», ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε πως «δεν με βοήθησε να εκλεγώ ο Τσίπρας», κλείνοντας το κεφάλαιο του «κύκλου 2015-2019» για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο κ. Κασσσελάκης, ο οποίος αγόρασε σπίτι 250 τ.μ. στο Κολώνακι αξίας 1,7 εκατ. ευρώ, υπεραμύνθηκε του lifestyle, λέγοντας ότι οφείλει κάθε πολιτικός να είναι διαυγής και οι πολίτες να γνωρίζουν τι πράττει στο σπίτι του, παρέμεινε ασαφής, ωστόσο, ως προς την επιχειρηματική του δραστηριότητα εκτός Ελλάδας. «Έχω μερικά μερίσματα χωρίς εγώ να είμαι στη διοίκηση» απάντησε αναφορικά με το επαγγελματικό του στάτους και πρόσθεσε πως «θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να μεταφέρω όλες τις δραστηριότητες εντός Ελλάδας». Ωστόσο, «δεν είναι ανάγκη να μπούμε σε ανάλυση τι έχω και τι δεν έχω» υποστήριξε, όταν ρωτήθηκε αν έχει υπό την κατοχή του «αστακοκάραβα».

Ως προς τον εκλογικό στόχο του κόμματος στις Ευρωεκλογές είπε «θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17,8%, θέλω να κάνουμε την ανατροπή», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε ότι θα μείνει στην Ελλάδα «για πάντα», σε συνέχεια των όσων είπε ο σύζυγός του, Τάιλερ, σε συνέντευξή του χθες, όπου τοποθέτησε τη διαμονή τους στη χώρα σε ορίζοντα δεκαετίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share