Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η πραγματική αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου για το ειδύλλιο Τσαγκρίδη-Μπάρκα: «Είναι πολύ καλά, αυτή την φορά το αντιμετώπισε...»

«Περίμενα να δω μια διαφορετική Κατερίνα...»

1 Μαρτίου 2024 13:42
Η πραγματική αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου για το ειδύλλιο Τσαγκρίδη-Μπάρκα: «Είναι πολύ καλά, αυτή την φορά το αντιμετώπισε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε βασικό θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές και στις αντίστοιχες ιστοσελίδες έγινε το νέο ειδύλλιο της showbiz ανάμεσα σε Φίλιππο Τσαγκρίδη και Δανάη Μπάρκα, με τα βλέμματα φυσικά να πέφτουν και στην πρώην σύντροφο του πρώτου, την Κατερίνα Καινούργιου.

Δεδομένου ότι επρόκειτο για μία πολύ σοβαρή σχέση της παρουσιάστριας του Alpha για την οποία ουδέποτε απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης όλοι αναρωτήθηκαν πώς ένιωσε με την είδηση που «έσκασε» – αναλογιζόμενοι και τη στενή σχέση που είχε και με τη Δανάη Μπάρκα.

«Αυτή την φορά το πήρε αλλιώς...»

Ο Νίκος Γεωργιάδης, καλός φίλος της Κατερίνας Καινούργιου, δείπνησε χθες (29/2) μαζί της και μετέφερε αποκάλυψε μέσα από τον αέρα του Πρωινού ΣουΣού σε τι φάση βρίσκεται η παρουσιάστρια μετά τα όσα συνέβησαν.

«Αυτό που είδα με χαροποίησε. Βγήκαμε για φαγητό και περίμενα να δω μία Κατερίνα στενοχωρημένη και είδα μία Κατερίνα πολύ καλά, με πολύ εύθυμη διάθεση. Κατάλαβα ότι αυτή τη φορά το πήρε αλλιώς και χαίρομαι για την Κατερίνα», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Κάρφωσε» την Καινούργιου για Τσαγκρίδη-Μπάρκα ο Λάκης Λαζόπουλος: «Τελείωσαν οι άντρες; Είναι στην φαντασία της...»

Ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να πει αρκετά, που θα σήκωναν κουβέντα μέσα από το podcast του και μέσα στα «δίχτυα» του έπιασε και το πρόσφατο θέμα των αντιδράσεων από τα φιλιά του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Δανάης Μπάρκα, λόγω και της σχέσης του πρώτου με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, εκφράστηκε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για την παρουσιάστρια του Alpha.

Τα λόγια του Λαζόπουλου που τάραξαν την Καινούργιου

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό. Τελειώνουν οι άντρες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής.

Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και στη συνέχεια ανέφερε το εξής:

«Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει…».

«Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όλα αυτά τα άκουσε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ενοχλήθηκε αρκετά και θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο μέσα από την εκπομπή της, ενώ ήταν και η αφορμή για να τσακωθεί με τον αρχισυντάκτη της και να αποχωρήσει από την εκπομπή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share