Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση Στέφανου Κασσελάκη: «Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τον Τάιλερ»

«Όταν είμαστε μόνοι τα βράδια...»

1 Μαρτίου 2024 13:44
Εξομολόγηση Στέφανου Κασσελάκη: «Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τον Τάιλερ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα, στο πλατό του «Πρωινού». Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη συγκατοίκηση με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ και τον θρησκευτικό γάμο που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

«Είμαστε ενοίκιο, αλλά ανά πάσα στιγμή ψάχνουμε για να αγοράσουμε κάτι. Στο κέντρο ψάχνουμε κάτι για να είμαι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, έχουμε αποφασίσει το πού. Νομίζω ότι έχεις μία εξαιρετική ομάδα για ελεύθερο ρεπορτάζ, άρα βάλε τους να δουλέψουν. Νομίζεις ότι θα πέσω σε αυτή την παγίδα; Ο γάμος θα γίνει εκτός Αθηνών», είπε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις επίμονες ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον γάμο του.

Δείτε επίσης: Ετοιμάζει τις βέρες ο Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα» (video)

Όοσν αφορά την καθημερινότητά του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, ο Στέφανος Κασσελάκης εξομολογήθηκε: «Τα βράδια βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Νομίζω ότι δεν εκπλήσσει κανέναν αυτό το χαρακτηριστικό. Όταν είμαστε μόνοι, μπορεί να δούμε καμιά σειρά στο Netflix, ή τηλεόραση… Μας αρέσει η τεκίλα. Μας αρέσει η φύση και τα ταξίδια. Τις επόμενες ημέρες θα πάμε στην ορεινή Αρκαδία. Μαγειρεύουμε και οι δύο, ο Τάιλερ μαγειρεύει καλύτερα. Μας αρέσει το κρέας, ο σολομός, τα λαχανικά».

«Μακάρι να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Το σκεφτόμαστε σε βάθος πενταετίας», πρόσθεσε επίσης στη συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share