Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του My Style Rocks: «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας - Το έμαθα έναν χρόνο μετά τη γέννα!»

Η εξομολόγησή της στη Super Κατερίνα: «Το έκρυβα, δεν ήθελα να το συζητάω...»

29 Φεβρουαρίου 2024 19:24
Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του My Style Rocks: «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας - Το έμαθα έναν χρόνο μετά τη γέννα!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου, ήταν η Αμάντα Μανωλάκου, η οποία συμμετείχε στον προηγούμενο κύκλο του My Style Rocks.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες, ενώ προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση. Έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας και είχε μιλήσει γι' αυτό και όσο βρισκόταν στον διαγωνισμό μόδας, χωρίς βέβαια να ήταν η αρχική της πρόθεση αυτή, αφού αποφάσισε να το κάνει μετά από πίεση που δέχθηκε από το περιβάλλον της.

Δείτε επίσης: Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή: Η ανακοίνωση που έκανε και η δύσκολη απόφαση για την υγεία της

Η εξομολόγηση της πρώην παίκτριας του My Style Rocks για την σκλήρυνση κατά πλάκας

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για τη σκλήρυνση κατά πλάκας αν και είχα ταμπού στις αρχές. Το έκρυβα, δεν ήθελα να το συζητάω γιατί θεωρούσα πως, αν το πω, θα ακούω διάφορα όπως "Αλήθεια; Κρίμα!", αλλά τώρα το προσπέρασα τελείως. Το αντιμετωπίζω με καθημερινή κορτιζόνη, τέσσερις ώρες τη μέρα. Στο My Style Rocks το είπα και αιτία ήταν το καθημερινό "κρύβεσαι" που έλεγε ο ένας και ο άλλος.

Εκεί τους εξήγησα ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει τους προσωπικούς του λόγους, ρε παιδιά. Τώρα, μην τρελαθούμε, κανείς δεν ξέρει τι τραβάει στο σπίτι του όταν κλείνει η πόρτα και όταν σβήνει η κάμερα. Επομένως, φυσικά, υπάρχουν δικαιολογίες για όλα και δεν έχει κανένας μας το ακαταλόγιστο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Το έμαθα ένα χρόνο μετά τη γέννα. Δεν θεραπεύεται, όμως συντηρείσαι τέλεια, δεν έχεις καμία διαφορά. Όταν βρήκα αυτό το πρόβλημα, το πρώτο πράγμα που ρώτησα είναι να μάθω τι ακριβώς είναι. Δεν γκούγκλαρα για να μάθω γιατί, λέω, θα με έβγαζαν ότι πεθαίνω. Ακολούθησα τις οδηγίες των γιατρών μου, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share