Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Άγριο κράξιμο Ποσειδώνα Γιαννόπουλου σε Καληφώνη: «Μόνο την ιδιότητα "σύντροφος Χρήστου Μάστορα" γνωρίζω για αυτήν» (video)

«Ζέχνει αλαζονεία και έπαρση!»

29 Φεβρουαρίου 2024 15:21
Άγριο κράξιμο Ποσειδώνα Γιαννόπουλου σε Καληφώνη: «Μόνο την ιδιότητα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Καταπέλτης» απέναντι στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της για το Youtube και την τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (29/2) στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αμέσως μετά ξέσπασε για όσα είπε, τονίζοντας πως με τρόπο αυτό έδειξε μεγάλη έπαρση. Ενώ πρόσφατα, ξέσπασε για Σωτήρη Τσαφούλια: «Εκμεταλλεύονται την κυρία Καρυστιανού και τα Τέμπη, την έχουν κάνει τσιχλόφουσκα».

«Δεν την έκραξε κάποιος, φαντασιώνεται, νιώθει, βιώνει και αισθάνεται! Χάρηκα πάρα πολύ Δημήτρη που είπες "σύντροφος Χρήστου Μάστορα", γιατί εγώ προσωπικά μόνο αυτή την ιδιότητα γνωρίζω. Δεν γνωρίζω καμία άλλη ιδιότητα και δεν με ενδιαφέρει να μάθω καμία άλλη ιδιότητα μετά από το βίντεο που είδα, το οποίο ζέχνει αλαζονεία και έπαρση! Για ποιο λόγο, κορίτσι μου; Με το ωραίο όνομα Γαρυφαλλιά έχεις τέτοια αλαζονεία και τόση έπαρση; Τι έχεις κάνει;», είπε χαρακτηριστικά.

Το αποκάλυψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους με τον Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη γύρισε ένα νέο βίντεο στο κανάλι Raw House στο Youtube μαζί με την σύντροφο του Light και έκανε μικρές αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για την πρώτη περίοδο που ήταν ερωτευμένη με τον τραγουδιστή.

Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι δεν έχει στόχο την οικογένεια αλλά σε 20 χρόνια φαντάζεται τον εαυτό της ως μια επιτυχημένη γυναίκα, έχοντας έναν σύντροφο στο πλευρό της.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επιβεβαίωσε ότι συγκατοικεί πλέον με τον Χρήστο Μάστορα στο δικό του σπίτι, ωστόσο διατηρεί ακόμη το δικό της διαμέρισμα.

Η ίδια αποκάλυψε και τι δεν της αρέσει σε έναν άνδρα: «Δεν μου αρέσει να μου λέει τι να φοράω, είναι προσβλητικό να σου λέει ότι φαίνεται το στήθος σου, να ζηλεύει υπερβολικά και να έχει κάποιον εθισμό, οτιδήποτε είναι αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share