Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Δήμητρα Κολλά: «Ζητάω βοήθεια από τον Χριστό, να καθαρίζει το πνεύμα μου και να με κρατάει σε ηρεμία»

«Το σκοτάδι είναι απουσία του θεϊκού φωτός, γι’ αυτό και όσοι κινούνται σε αυτό νιώθουν πάντα κενοί»

29 Φεβρουαρίου 2024 14:59
Δήμητρα Κολλά: «Ζητάω βοήθεια από τον Χριστό, να καθαρίζει το πνεύμα μου και να με κρατάει σε ηρεμία»
Από Εύη Κουρίδου

Στα «άδυτα» της ψυχής της διείσδυσε η Δήμητρα Κολλά ή αλλιώς Τσαντούλα από τη σειρά «Η Μάγισσα», σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Η ηθοποιός μίλησε για τις στιγμές που κλήθηκε να ανέβει στο θεατρικό σανίδι, ενώ βίωνε μια μεγάλη απώλεια. Σχετικά με αυτό, είπε: «Έχει συμβεί αρκετές φορές, αλλά αυτό είναι κάτι που κανείς δεν έμαθε ποτέ. Το κοινό ενδιαφέρεται για το τι θα δει σε μια παράσταση, όχι σε ποια ψυχολογική κατάσταση ή το τι μπορεί να συμβαίνει στη ζωή των ηθοποιών που την απαρτίζουν. Γι’ αυτό και η υποκριτική θεωρείται δύσκολη δουλειά, πρέπει να διατηρείς εύθραυστες ισορροπίες. Η συναισθηματική εξάντληση μπορεί να σε διαλύσει».

Δήμητρα Κολλά

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Δήμητρα Κολλά αναφέρθηκε στις «σκοτεινές» στιγμές που πέρασε, τις οποίες αντιμετώπισε μέσα από την πίστη που έχει στον Θεό. Επίσης, Κατερίνα Λέχου: «Έχω ανάγκη την πίστη, δεν αμφισβητώ καθόλου τον Θεό - Η θρησκεία είναι βιωματικό πράγμα»

«Έχω βιώσει το σκοτάδι, αρκετές φορές ένιωσα να με κυκλώνει και να θολώνει τη σκέψη μου. Απλά τώρα πια το αναγνωρίζω και ζητάω βοήθεια από τον Χριστό, να καθαρίζει το πνεύμα μου και να με κρατάει σε ηρεμία. Πραγματικά, το φως καίει το σκοτάδι γιατί δε σε αφήνει να δονήσεις την ψυχή σου σε χαμηλές συχνότητες, όπως είναι ο φόβος και ο πανικός, με αποτέλεσμα να διαλύεται και να μη γιγαντώνεται μέσα από σένα. Εξάλλου, τι είναι το σκοτάδι, η απουσία του θεϊκού φωτός είναι, γι’ αυτό και όσοι κινούνται σε αυτό νιώθουν πάντα κενοί», είπε η Δήμητρα Κολλά.

Ιουλία Καλλιμάνη: «Ευγνωμονώ τον Θεό καθημερινά για ό,τι μου συμβαίνει, η ζωή θέλει πολύ κόπο και πολλή ταπείνωση»

Την Ιουλία Καλλιμάνη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show», σε μία συνέντευξη για την καλλιτεχνική της πορεία αλλά και τη στάση ζωής της.

Η τραγουδίστρια τονίζει πως της αρέσει να νιώθει τα τραγούδια που ερμηνεύει και όπως παραδέχεται, δε λέει ένα τραγούδι αν δε συμβαίνει αυτό. Ενώ απεχθάνεται τους τοξικούς ανθρώπους και χαίρεται όταν ο κόσμος τραγουδά τα κομμάτια της.

Όσον αφορά το περιστατικό που της συνέβη με τα πανέρια που της ήρθαν στο πρόσωπο, είπε: «Αυτό συμβαίνει καθημερινά σε εμάς. Καμία άτυχη στιγμή, όλα καλά, δε συνέβη κάτι. Φοβήθηκα. Εγώ κρατάω ότι πάντα στο τέλος της βραδιάς περνάμε καλά. Είμαι σίγουρη ότι δεν το έκαναν επίτηδες», πρόσθεσε.

Όταν κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα, τότε άλλαξε και η ζωή της: «Ηρεμεί η ψυχή σου όταν δεν εύχεσαι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Η ζωή θέλει πολύ κόπο και πολλή ταπείνωση. Όταν ηρέμησε η ψυχή μου, τότε μου ήρθαν όλα. Υπάρχει και η καλή ζήλια. Όταν λες "μπράβο, αυτό θέλω κι εγώ". Για όλους έχει η ζωή.

Τεράστιο λάθος να πιστεύουμε πως είμαστε καλύτεροι από τους άλλους. Πριν από μια πεντετία έλεγα "γιατί αυτή κι όχι εγώ;" και μου έλεγε η μαμά μου "γιατί τρώει από τα σκάφη σου;"», ανέφερε η Ιουλία Καλλιμάνη.

Η τραγουδίστρια δηλώνει ευτυχισμένη και ικανοποιημένη από όσα συμβαίνουν στην καριέρα της αυτήν την περίοδο κι απολαμβάνει την επιτυχία που γνωρίζει. «Είναι περίεργη δουλειά. Ξενύχτια, αγώνας... Είμαι πολύ χαρούμενη. Πού να το φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου όλο αυτό που μου συμβαίνει; Ευγνωμονώ τον Θεό καθημερινά, κλείνω 16 χρόνια φέτος στο τραγούδι», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share