Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κατερίνα Γιατζόγλου: «Έχω κάνει πολλές φορές σχέση με μικρότερους άνδρες, αλλά βαρέθηκα» (video)

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

29 Φεβρουαρίου 2024 13:34
Κατερίνα Γιατζόγλου: «Έχω κάνει πολλές φορές σχέση με μικρότερους άνδρες, αλλά βαρέθηκα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε η συγγραφέας Κατερίνα Γιατζόγλου. Όπως αποκάλυψε έχει πολλές φορές κάνει σχέση με μικρότερο αλλά βαρέθηκε. «Με φλερτάρουν στη λαϊκή και γίνεται χαμός» είπε. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για την Άντζελα Δημητρίου.

Μιλώντας στο Mega «MEGA Καλημέρα» η Κατερίνα Γιατζόγλου εστίασε στα κιλά και το ύψος της, ενώ αναφέρθηκε στην εμμονή της με την… καθαριότητα. «Είμαι 57 κιλά και 1,80. Είμαι σε αυτά τα κιλά από τα 17 μου. Δεν έχω μάθει να τρώω γλυκά, τρώω πατάτες τηγανιτές 1 φορά στους 6 μήνες» είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι εμμονική με την καθαριότητα, δεν είναι καλό αυτό. Δεν έχω σιδερώσει ποτέ, δεν ξέρω αν μου αρέσει ή όχι» συμπλήρωσε.

Σε ηλικία 7 ετών έλαβε το Πανελλήνιο Βραβείο Έκθεσης, ενώ τόνισε πως έχει δεχτεί πολλές φορές προτάσεις για γυμνή φωτογράφιση με πολλά χρήματα, ωστόσο δεν το δέχτηκε.

«Δεν μου έτυχε να νιώσω πιο αναζωογονημένη επειδή ήμουν σε σχέση με μικρότερο»

«Δέχομαι φλερτ από νεότερους άντρες και μου αρέσει. Έχω κάνει πολλές φορές σχέση με μικρότερο άνδρα, αλλά βαρέθηκα. Δεν μου έτυχε να νιώσω πιο αναζωογονημένη επειδή ήμουν σε σχέση με μικρότερο».

«Η ψυχική ζημιά που γίνεται λόγω ψυχολογικής βίας είναι χειρότερη από τη σωματική βία και δεν θεραπεύεται ποτέ. Και βέβαια έχω δεχτεί ψυχολογική βία, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αφήνει σημάδια σε όλους», εκμυστηρεύτηκε.

Πολλές φορές όταν βγαίνει με τον γιο της για ποτό νομίζουν πως είναι η σύντροφός του, ενώ τόνισε πως δεν έχει κάνει καμία αισθητική παρέμβαση.

«Θα μου άρεσε να θεωρούμαι “σύμβολο του σεξ”. Κάθε μέρα δέχομαι βλέμματα, στη λαϊκή με φλερτάρουν και γίνεται χαμός. Μου αρέσει» επεσήμανε.

«Το πιο extreme sport για μένα είναι το σουρεάλ της πραγματικότητας. Γράφω κωμικά σενάρια και αναρωτιέμαι τι θα μου έλεγαν αν παρέδιδα ένα για την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στο πολιτικό σκηνικό», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share