Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Είμαι 1,80 και 57 κιλά από τα 17 μου, γιατί...» - Το μυστικό της Κατερίνας Γιατζόγλου για άψογη σιλουέτα στα 63 της (video)

«Στη λαϊκή με φλερτάρουν και γίνεται χαμός. Μου αρέσει»

29 Φεβρουαρίου 2024 13:30
«Είμαι 1,80 και 57 κιλά από τα 17 μου, γιατί...» - Το μυστικό της Κατερίνας Γιατζόγλου για άψογη σιλουέτα στα 63 της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γιατζόγλου, «σκιαγραφώντας» την προσωπικότητά της και την πορεία της ζωής της.

Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα», η συγγραφέας και επιχειρηματίας εστίασε στα κιλά και το ύψος της, ενώ αναφέρθηκε στην εμμονή της με την καθαριότητα.

«Είμαι 57 κιλά και 1,80. Είμαι σε αυτά τα κιλά από τα 17 μου. Δεν έχω μάθει να τρώω γλυκά, τρώω πατάτες τηγανητές 1 φορά στους 6 μήνες», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Τζένη Μπότση: «Μην πειράζετε τα μούτρα σας, να κάνετε...» - Οι συμβουλές της για τα νέα κορίτσια (video)

«Είμαι εμμονική με την καθαριότητα, δεν είναι καλό αυτό. Δεν έχω σιδερώσει ποτέ, δεν ξέρω αν μου αρέσει ή όχι», συμπλήρωσε.

Σε ηλικία 7 ετών, έλαβε το Πανελλήνιο Βραβείο Έκθεσης, ενώ τόνισε πως έχει δεχτεί πολλές φορές προτάσεις για γυμνή φωτογράφιση με πολλά χρήματα, ωστόσο δεν το δέχτηκε.

«Θα μου άρεσε να θεωρούμαι “σύμβολο του σεξ” - Κάθε μέρα δέχομαι βλέμματα»

«Δέχομαι φλερτ από νεότερους άνδρες και μου αρέσει. Έχω κάνει πολλές φορές σχέση με μικρότερο άνδρα, αλλά βαρέθηκα. Δε μου έτυχε να νιώσω πιο αναζωογονημένη επειδή ήμουν σε σχέση με μικρότερο».

«Η ψυχική ζημιά που γίνεται λόγω ψυχολογικής βίας είναι χειρότερη από τη σωματική βία και δε θεραπεύεται ποτέ. Και βέβαια έχω δεχτεί ψυχολογική βία, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αφήνει σημάδια σε όλους», εκμυστηρεύτηκε.

Πολλές φορές, όταν βγαίνει με τον γιο της για ποτό νομίζουν πως είναι η σύντροφός του, ενώ τόνισε πως δεν έχει κάνει καμία αισθητική παρέμβαση.

«Θα μου άρεσε να θεωρούμαι “σύμβολο του σεξ”. Κάθε μέρα δέχομαι βλέμματα. Στη λαϊκή με φλερτάρουν και γίνεται χαμός. Μου αρέσει», επισήμανε.

«Το πιο extreme sport για μένα είναι το σουρεάλ της πραγματικότητας. Γράφω κωμικά σενάρια και αναρωτιέμαι τι θα μου έλεγαν αν παρέδιδα ένα για την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στο πολιτικό σκηνικό», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share