Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έλενα Κρεμλίδου: «Δεν έχω μόνο οπίσθια, έχω και πτυχίο!» (video)

«Στο Survivor έπρεπε να αντιμετωπίσω την ασχήμια της ψυχής μου»

29 Φεβρουαρίου 2024 12:52
Έλενα Κρεμλίδου: «Δεν έχω μόνο οπίσθια, έχω και πτυχίο!» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» έδωσε η Έλενα Κρεμλίδου, μιλώντας μέσα σε όλα, για το πτυχίο που πήρε πρόσφατα.

«Τα καταφέρα μετά από 8 χρόνια, δεν ήμουν τόσα στη σχολή που τελείωσα. Ουσιαστικά, σπουδάζω από τα 18. Τα πρώτα 4-5 πάλευα την πρώτη μου σχολή, που ήταν Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στο ΤΕΙ Αθήνας. Ήταν πρώτη μου επιλογή, πέρασα 14η σε όλη την Ελλάδα, το ήθελα», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Και συμπλήρωσε: «Μπήκα, αλλά είπα στους γονείς μου ότι δεν μπορώ να την τελειώσω και μου είπαν να κάνω κάτι που μου αρέσει. Γι' αυτό ξεκίνησα σπουδές στη Διοίκηση Μάρκετινγκ και Management. Η τηλεόραση με βοήθησε πολύ το 2016-17, μόλις ξεκίνησα, γιατί ήταν η εποχή που μόλις έβλεπες κάποιον στο γυαλί, ήθελες να δεις και τι κάνει στην προσωπική του ζωή».

Η Έλενα Κρεμλίδου για τη συμμετοχή της στο Survivor και τα καλλιστεία

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έλενα Κρεμλίδου δήλωσε: «Είχα πάει στα καλλιστεία μικρή, δε θα το ξανάκανα, είμαι πιο καμπυλωτή. Είπα να αλλάξω ταυτότητα, γιατί δεν είμαι μόνο οπίσθια. Είναι ωραίο να έχεις καλλίγραμμο σώμα, αλλά δεν ήθελα να με χαρακτηρίζει μόνο αυτό. Καλό είναι και αυτό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, έχω και πτυχίο πλέον, δεν έχω μόνο οπίσθια».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν παραμένω στην τηλεόραση επειδή είμαι όμορφος»

Στο τέλος, ανέφερε: «Γενικά μου έχει φερθεί καλά η τηλεόραση, αν και όταν κάναμε την καλοκαιρινή εκπομπή, μας άφησαν να πιστεύουμε ότι θα χρειαστούμε στο κανάλι, αλλά ποτέ δε χρειαστήκαμε. Δε θα ήθελα να ξανακάνω κάτι αντίστοιχο, δε μου αρέσει να σχολιάζω άλλους ανθρώπους και καταστάσεις. Θα μου άρεσε να κάνω ένα παιχνίδι. Το Survivor ήταν πολύ ζόρικο και τεράστιο μάθημα για να μάθω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίσω την ασχήμια της ψυχής μου. Με πολλή ψυχοθεραπεία μετά το Survivor, τώρα αρχίζω να πατάω στα πόδια μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share