Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ασταμάτητη η Βίκυ Παγιατάκη, πάει «τρένο» τη Δανάη Μπάρκα: «Έλα τώρα, δεν έχεις ωραία μέρα;» (video)

Το πονηρό βλέμμα της αστρολόγου στην παρουσιάστια που την έφερε σε αμηχανία

29 Φεβρουαρίου 2024 12:31
Ασταμάτητη η Βίκυ Παγιατάκη, πάει «τρένο» τη Δανάη Μπάρκα: «Έλα τώρα, δεν έχεις ωραία μέρα;» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα μία αμήχανη, θα έλεγε κανείς, στιγμή σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ανάμεσα στη Βίκυ Παγιατάκη και τη Δανάη Μπάρκα.

Η αστρολόγος, πριν περάσει στη στήλη των ζωδίων, θέλησε να εξηγήσει στους τηλεθεατές τον λόγο για τον οποίο δε βγήκε στην εκπομπή την Τετάρτη 28/2.

Πριν τρεις μέρες, πάλι, η Βίκυ Παγιατάκη είχε πει με νοήμα στη Δανάη Μπάρκα την ατάκα «Άλλα μου λένε τα χείλη σου και άλλα τα φιλιά σου».

Σήμερα, η αστρολόγος είπε αρχικά: «Εχθές εμείς εδώ αποφασίσαμε λόγω της ιερότητας της ημέρας των Τεμπών να μη βγω, για να έχετε χρόνο να τα πούμε».

«Δε χρειάζεται να τα αναλύουμε όλα, ξέρουν οι άνθρωποι τι κάνουμε, μην αγχώνεστε», απάντησε η Δανάη Μπάρκα, για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος:

Βίκυ Παγιατάκη: Νόμιζαν όλοι ότι είμαι άρρωστη, επειδή δε με είδαν.

Δανάη Μπάρκα: Τι γίνεται θα δούμε κάποια ωραία μέρα;

Βίκυ Παγιατάκη: Έλα τώρα, παραπονιάρα μου, δεν έχεις ωραία μέρα;

Δανάη Μπάρκα: Όχι απλά λέω αν θα δούμε ωραία μέρα.

Βίκυ Παγιατάκη: Θα δούμε, αλλά όχι όλοι μαζί.

Δανάη Μπάρκα: Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το ποιοι θα δουν.

«Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο» - Όταν η Καινούργιου έβαζε το χέρι της στη φωτιά για την Μπάρκα (video)

Αμηχανία προκαλούν οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου, πριν δυο μήνες, που αρνούταν να πιστέψει ότι η φίλη της, Δανάη Μπάρκα, έχει σχέση με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει στην εκπομπή της, ακούγοντας τα όσα λέγονταν περί σχέσης, ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» – και φίλη της – είναι ζευγάρι με τον εφοπλιστή. «Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Κακιά πεθερά» ο Γιώργος Λιάγκας για φιλιά Μπάρκα - Τσαγκρίδη: «Θα έπρεπε να προσέχει, θα μου πεις δεν κρατήθηκε...» (video)

«Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και τα παιδιά μια χαρά κάνανε παρέα, συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ή ο Φίλιππος. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;», ήταν ακριβώς τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share