Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Αγγελική Ηλιάδη: «Είμαι μια μάνα που βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από τις εκπομπές και τα κανάλια» (video)

«Δεν απαντώ σε πολύ προσωπικά θέματα και κυρίως σε θέματα του γιου μου»

28 Φεβρουαρίου 2024 17:21
Αγγελική Ηλιάδη: «Είμαι μια μάνα που βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από τις εκπομπές και τα κανάλια» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε η Αγγελική Ηλιάδη, αναφερόμενη στα παιδιά της αλλά και στον Σάββα Γκέντσογλου και το Survivor.

Αρχικά, ανέφερε για το ριάλιτι επιβίωσης: «Μου είχε γίνει πρόταση να συμμετέχω στο Survivor όταν αποχώρησα από το Celebrity. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγω κατευθείαν, ενώ έλειπα ήδη 2,5 μήνες από τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι καθετί γίνεται την κατάλληλη στιγμή και πιστεύω ότι και το Survivor θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Ήταν η ώρα του Σάββα να πάει τώρα και να ζήσει αυτή την φανταστική εμπειρία. Δεν το σκεφτόταν να μπει, του εξήγησα ότι είναι μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία το να βρεθείς σε ένα εντελώς άλλο περιβάλλον, μακριά από τα πάντα, αποκλεισμένος, ζώντας απόλυτα στην φύση».

Στη συνέχεια, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τα παιδιά της: «Στο σπίτι μου είμαι όπως κάθε Ελληνίδα μανούλα, με τις φωνές, με το άγχος, με το να τρέξω να τα προλάβω όλα».

Ενώ, αρνήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι ο γιος της ήθελε να επισκεφθεί το μνήμα του πατέρα του: «Δεν απαντώ σε πολύ προσωπικά θέματα και κυρίως σε προσωπικά θέματα του γιου μου. Είμαι μια μάνα που βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από τις εκπομπές και τα κανάλια, κτλ. Στηρίζω και τα δύο μου παιδιά πάρα πολύ απόλυτα και προσπαθώ να είμαι δίπλα τους όσο περισσότερο γίνεται. Σπάνια λέω όχι στα παιδιά μου και με δυσκολία. Τους έχω μεγάλη αδυναμία. Ξέρω ότι τους έχω καλομάθει, αλλά δεν πειράζει».

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ - Σε κρίσιμη κατάσταση η τραγουδίστρια

Δύσκολες ώρες περνά η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, η οποία νοσηλεύεται στο Ωνάσειο με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον οργανισμό της.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, κλήθηκε γιατρός στο σπίτι της Καίτης Γκρέυ, ο οποίος – αφού την εξέτασε – έκρινε πολύ σοβαρή την κατάστασή της. Η τραγουδίστρια αμέσως μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Με την ανησυχία στο οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον να είναι έκδηλη, οι γιατροί που παρακολουθούν την Καίτη Γκρέυ υπογραμμίζουν ότι βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

καιτη-γκρευ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share