Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κατάθεση ψυχής από τον Άρη Καβατζίκη: «Το κουβαλάω από μικρό παιδί και επιδεινώνεται...» (video)

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του

28 Φεβρουαρίου 2024 14:37
Κατάθεση ψυχής από τον Άρη Καβατζίκη: «Το κουβαλάω από μικρό παιδί και επιδεινώνεται...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την ψωρίαση που έχει από μικρή ηλικία μίλησε ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/2) καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του δημοσιογράφου για την δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη.

Σχετικά με αυτό, αποκάλυψε ότι: «Εγώ δεν το δημοσιοποίησα επί τούτου. Είχα ακούσει μία συνέντευξη αν δεν κάνω λάθος του Γιώργου Χρανιώτη που είχε μιλήσει για αυτό. Επειδή μιλούσαμε και το σχολιάσαμε, το μοιράστηκα κι εγώ».

Στην πορεία, ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε στους λόγους που εμφανίζονται τα σημάδια της ψωρίασης στο σώμα του, λέγοντας: «Επειδή το κουβαλώ από πιτσιρίκι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία του σώματος, δηλαδή αγκώνες και γόνατα, νομίζω ότι έχει να κάνει λίγο με τη ψυχολογία σου.

Μόλις υπάρχει λίγο άγχος και στρες και επιδεινώνεται από αυτό το πράγμα που ζούμε, φουντώνει. Μόλις λίγο είσαι ήρεμος και νιώθεις ότι καλμάρεις και οι ρυθμοί πέφτουν, φεύγει εξαφανίζεται και ξαναβγαίνει μετά κάποια στιγμή. Και πάλι από την αρχή».

«Κόλαφος» ο Άρης Καβατζίκης για το Νίκο Αναδιώτη - «Αν είχε την άποψή του ας την κρατούσε για τον εαυτό του» (video)

Τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη περί αντίθεσής του στο ενδεχόμενο τα παιδιά του να είναι ομοφυλόφιλα σχολίασε το πάνελ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τετάρτης (21/2) με τον Άρη Καβατζίκη να ξεσπά κατά του ηθοποιού.

«Έχω γνωρίσει ανθρώπους που υπηρετούν τη θρησκεία, ιερείς, ανθρώπους που ζουν σε μοναστήρια, πολλούς σπουδαίους ανθρώπους που το μόνο τους μέλημα είναι να σκορπούν την αγάπη και να βοηθούν τον κόσμο να βρίσκει το φως και τη γαλήνη μέσα του χωρίς να βλάπτουν τους γύρω τους» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι ευγενικό παιδί ο Νίκος Αναδιώτης. Άκουσα πολύ προσεκτικά αυτά που είπε. Δηλαδή, για έναν άνθρωπο που είναι θρησκευόμενος είναι αμαρτία να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος και δεν θα το ήθελε για τα παιδιά του, το είπε καθαρά. Άρα ουσιαστικά δεν είναι αμαρτία να συνεργάζεσαι με αμαρτωλούς και να το δηλώνεις; Σύμφωνα με αυτή τη θρησκεία της αγάπης που πρεσβεύει αυτή τη στιγμή ο Νίκος, σου λέει ότι εσύ δεν είσαι αμαρτωλός αλλά θα δουλέψεις με αμαρτωλούς. Αλλά εσύ συγχωρείσαι με ανθρώπους που δουλεύεις με αμαρτωλούς… Και βγαίνεις και το λες αυτό» είπε με τη σειρά του ο Άρης Καβατζίκης και συνέχισε:

«Τον βρήκα πολύ φάουλ σε όλο αυτό. Αν είχε την άποψή του, ας την κρατούσε για τον εαυτό του γιατί έχουμε συνηθίσει να μας μιλάει ένα πολύ ευγενικό παιδί. Εγώ πραγματικά τον εκτιμώ, σε κάθε γιορτή του στέλνω μήνυμα, αλλά νομίζω ότι μου κατέρριψε πολλά πράγματα. Δεν έπρεπε να τα πει αυτά δημόσια, ας τα κρατήσει για τη ψυχή του και ούτε καν για το σπίτι του. Αν το παιδί του είναι ομοφυλόφιλο θα το τρέχει για εξορκισμό; Άρα δεν θα τα αποδεχτεί; Αυτό δεν είναι αμαρτία αυτό για τη θρησκεία που πιστεύει;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος στο Πάμε Δανάη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share