Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο» - Όταν η Καινούργιου έβαζε το χέρι της στη φωτιά για την Μπάρκα (video)

«Κάνουν παρέα, τα υπόλοιπα είναι φανταστικά σενάρια», έλεγε ανυποψίαστη η παρουσιάστρια...

28 Φεβρουαρίου 2024 14:43
«Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο» - Όταν η Καινούργιου έβαζε το χέρι της στη φωτιά για την Μπάρκα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αμηχανία προκαλούν οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου, πριν δυο μήνες, που αρνούταν να πιστέψει ότι η φίλη της, Δανάη Μπάρκα, έχει σχέση με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει στην εκπομπή της, ακούγοντας τα όσα λέγονταν περί σχέσης, ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» – και φίλη της – είναι ζευγάρι με τον εφοπλιστή. «Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Κακιά πεθερά» ο Γιώργος Λιάγκας για φιλιά Μπάρκα - Τσαγκρίδη: «Θα έπρεπε να προσέχει, θα μου πεις δεν κρατήθηκε...» (video)

«Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και τα παιδιά μια χαρά κάνανε παρέα, συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ή ο Φίλιππος. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;», ήταν ακριβώς τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

Ζήτησε εξηγήσεις η Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε τηλέφωνο τον Τσαγκρίδη – «Αυτή η σχέση δεν είχε τελειώσει»

Η Κατερίνα Καινούργιου επικοινώνησε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με δική του πρωτοβουλία, ύστερα από τα παθιασμένα φιλιά του με τη Δανάη Μπάρκα, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Άγνωστος ο διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Ειδικότερα, η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» αποκάλυψε ότι η Κατερίνα Καινούργιου επικοινώνησε με τον εφοπλιστή μετά το βίντεο. Η παρουσιάστρια του Alpha είναι στεναχωρημένη.

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης είχαν πάντα επαφές

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, μπορεί το ζευγάρι να χώρισε πριν 3,5 χρόνια, όμως οι δυο τους πάντα είχαν κρατήσει επαφές.

Συγκεκριμένα, στο Πρωινό Σουσού αναφέρθηκε: «Έγινε μια νέα επικοινωνία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά το βίντεο. Η Κατερίνα είναι πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό. Αυτό που παίρνω πάνω μου και λέω είναι ότι αυτή η σχέση δεν είχε βάλει την οριστική τελεία.

Είχανε χωρίσει, ο καθένας είχε βγει με άλλους ανθρώπους αλλά κάτι γινόταν κάθε φορά και ξαναβρίσκονταν. Απλά έγινε ακόμα πιο άβολο».

Υπενθυμίζεται ότι μετά το βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι δύο παρουσιάστριες δεν έχουν αναφερθεί στις εκπομπές τους, αλλά φαίνεται ότι η σχέση τους ήρθε σε οριστική ρήξη, αφού η παρουσιάστρια του Alpha είναι εκείνη που γνώρισε τη Δανάη Μπάρκα στον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share