Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Πήρε σταράτη θέση ο Γρηγόρης Γκουντάρας για Καινούργιου-Μπάρκα: «Ποτέ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλης σου»

Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας του Alpha δε μάσησε καθόλου τα λόγια του

28 Φεβρουαρίου 2024 11:57
Πήρε σταράτη θέση ο Γρηγόρης Γκουντάρας για Καινούργιου-Μπάρκα: «Ποτέ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλης σου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη στήριξή του στη συνεργάτιδά του, Κατερίνα Καινούργιου, έδειξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα στιγμιότυπα που η Δανάη Μπάρκα φιλιέται με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», στο παρελθόν, πέρα από σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη, ήταν και φίλη με τη Δανάη Μπάρκα, ενώ μάλιστα ήταν εκείνη που τους γνώρισε.

Δείτε επίσης: «Δίκασε» η Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχουν κάποιες αρχές, άνδρας φίλης σου δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο»

Και ενώ μέχρι στιγμής καμία από τις δύο παρουσιάστριες δεν είχε τοποθετηθεί ανοιχτά, ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Γρηγόρης Κουντάρας, θέλησε να πάρει θέση μέσα από ένα tweet που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης 27/2.

«Επειδή ακούω και διαβάζω διαφορά… ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κανείς το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης σου. ΝΟΜΟΣ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ανάρτηση Γρηγόρη Γκουντάρα για Καινούργιου-Μπάρκα

«Τείχος προστασίας» στην Μπάρκα από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους»

Το ζήτημα της σχέσης της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έχει μετατραπεί σε θέμα έντονης συζήτησης, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τοποθετείται για αυτό μέσα από το Happy Day, έχοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα για τις αντιδράσεις, που προκλήθηκαν, λόγω της φιλίας της πρώτης με την Κατερίνα Καινούργιου.

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Πέρα από την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας μας για αυτή την ιστορία, που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη γιατί ποτέ δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα»!

Η σαφής θέση της Τσιμτσιλή υπέρ της Μπάρκα

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της να συνδεθεί ή να μην συνδεθεί με έναν άνθρωπο που της σύστησε μια κοπέλα με την οποία έκαναν παρέα. Αυτό όμως είναι κάτι άλλο. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα σε έναν λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και να του ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους και να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού, πρέπει να το μετριάσουμε. Για να μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη διαδικασία να απενεργοποιήσει τα σχόλια και να μπλοκάρει κόσμο, σημαίνει ότι δέχεται ένα κύμα μίσους»!

Και πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Κατερίνα έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα αλλά και οι δύο ακολουθούν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, παρόλο που έχουμε συνηθίσει να απαντά σε πράγματα που εμπλέκεται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share