Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συγκίνηση με την κίνηση του Νίκου Οικονομόπουλου: Η υπέροχη πρωτοβουλία του τραγουδιστή για τον Γιώργο Λαμπάτο

Εκτός από ψυχολόγος... είναι και ψυχάρα!

28 Φεβρουαρίου 2024 09:54
Συγκίνηση με την κίνηση του Νίκου Οικονομόπουλου: Η υπέροχη πρωτοβουλία του τραγουδιστή για τον Γιώργο Λαμπάτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνηση έχει φέρει η κινητικότητα ανθρώπων της showbiz, που συμπαραστέκονται στον Γιώργο Λαμπάτο για όσα έχει περάσει τελευταία, με τον Νίκο Οικονομόπουλο τελευταίος να προχωρά σε μια υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω τρίτου ανθρώπου, έδωσε στον ταλαιπωρημένο από την ανέχεια ηθοποιό 2.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, όπως μεταφέρει σε ρεπορτάζ της η Espresso.

Η χείρα βοηθείας του Οικονομόπουλου στον Λαμπάτο

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: «Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι”, ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών.

Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρεται πουθενά”. Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άντρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα».

Όπως χαρακτηριστικά λέει στην εφημερίδα Espresso στενός φίλος του ηθοποιού: «Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο».

Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Λαμπάτο: «Έχω κινδυνεύσει από τον Πέτρο Φιλιππίδη - Έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε...» (video)

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή και σε κάποια περιστατικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που έπαιξαν αρνητικό ρόλο στην καριέρα του.

Αναφερόμενος στον Μάρκο Σεφερλή και την νέα συνεργασία τους, είπε:

«Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει, τα πράγματα στη ζωή μου είναι πλέον πιο όμορφα. Αυτό που μου δίνει μεγάλη χαρά και ώθηση είναι ότι έχουμε τηλεφωνηθεί με τον Μάρκο Σεφερλή και μου πρότεινε ένα ρόλο αφού αναρρώσω από την εγχείρησή μου. Περιμένω με αγωνία την έναρξη από τις πρόβες μας. Με έχουν πάρει και άλλοι άνθρωποι για δουλειά, έχει αρχίσει να χτυπάει το τηλέφωνό μου. Είναι σαν να βιώνω ένα θαύμα, έχω μια ανησυχία που όλα πάνε καλά».

Για την παλαιότερη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκάλυψε:

«Μια παλαιότερη συνεργασία που με έχει στεναχωρήσει είναι αυτή με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει αρνητικό ρόλο στη ζωή μου και κράτησε κάποιες κλειστές πόρτες στην πορεία μου γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί και έπειτα εκείνος έγινε θιασάρχης, δεν με χρησιμοποίησε πουθενά.

Γενικώς ήξερε και έπαιρνε και τηλέφωνο και έλεγε να μην γράψουν ρόλους για εμένα. Αυτό έπαιξε αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου. Μάλλον αυτό το έκανε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να κινούνται όλα γύρω του. Είχε μια συμπεριφορά πολύ επιθετική εναντίον μου.

Έχουν γίνει πολλά περιστατικά σε παραστάσεις, που έχω κινδυνεύσει λόγω του Πέτρου. Με έχει χτυπήσει με ένα τασάκι εν ώρα παράστασης στον αστράγαλο του ποδιού μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Γενικώς είχε μια συμπεριφορά πολύ εγωκεντρική. Δεν του ζήτησα ποτέ τον λόγο γιατί υποτίθεται ότι όλα αυτά γίνονταν κατά λάθος. Φοβόμουν να τον ρωτήσω ευθέως».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share