Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου στο δωμάτιο από το απέναντι μπαλκόνι»

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για εποχές που... έχουν περάσει

28 Φεβρουαρίου 2024 09:05
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου στο δωμάτιο από το απέναντι μπαλκόνι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προχώρησε σε μια αποκάλυψη, έχοντας ως καλεσμένο του τον Άρη Καβατζίκη, με τους δύο να συζητούν για τις εποχές, όπου οι παπαράτσι «κυνηγούσαν» τους επωνύμους για μια φωτογραφία, ακόμη και σε πολύ προσωπικές τους στιγμές.

Ο παρουσιαστής, που προ ημερών δεν έκρυψε την χαρά του για μια συνάντηση που είχε, αποκάλυψε για πρώτη φορά διάφορα περιστατικά που βίωσε τα οποία ήταν ακραία. Μάλιστα, ένας φωτογράφος στο παρελθόν τον είχε φωτογραφήσει από το μπαλκόνι του δωματίου που ήταν με την τότε σύντροφό του.

Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου για μια πολύ προσωπική στιγμή του

«Πέρασα πολύ δύσκολα όταν κοιμούνται έξω από το σπίτι σου αυτοκίνητα για να περιμένουν να δούνε με ποια γυναίκα θα βγεις ή θα μπεις. Εμείς με την σύντροφο μου εκείνης της περίοδο κρυβόμασταν στα πίσω καθίσματα, μπαίναμε από το γκαράζ, φορούσαμε περούκες και βάζαμε άλλα ρούχα» αποκάλυψε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για να συμπληρώσει: «Πρέπει να σου πω ότι είχα την ευκαιρία να πάρω ένα τεράστιο ποσό που δεν το κυνήγησα ποτέ. Σε εμένα έκαναν το χειρότερο. Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το μπαλκόνι απέναντι από την πολυκατοικία που χτιζόταν. Ήταν καλοκαίρι και ανοιχτά τα τζάμια. όχι και σε κάποια ερωτική στιγμή. Αυτό ότι βγάζεις μέσα στο σπίτι του άλλου είναι παράνομο. Πήρα τότε στη διευθύντρια του περιοδικού και έπαθε σοκ» - δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφός του σήμερα.

Μάλιστα, αποκάλυψε επίσης ακόμα ένα περιστατικό που σόκαρε: «Έχει τύχει να βγω με μία πολύ ωραία κυρία για φαγητό πριν από 15 χρόνια. Δημοσιεύθηκε φωτογραφία, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να της εξηγήσω. Καμία φορά λένε ότι το κάνεις επίτηδες γιατί ξέρεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση γιατί δεν ξέρουν τη δουλειά μας. Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα γιατί ποτέ δεν πίστεψε ότι εγώ δεν ήξερα ότι θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία».

«Τρελάθηκε» ο Αρναούτογλου: Αυτό που έγινε στον «Εκατομμυριούχο» δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο τηλεπαιχνίδι (video)

Αυτό που συνέβη το περασμένο Σάββατο στον «Εκατομμυριούχο», δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία αυτού του τηλεπαιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, διαγωνιζόμενος υπογράμμισε «με συγχωρείτε, θέλω λίγο χρόνο», όταν ήδη είχαν περάσει αρκετά δευτερόλεπτα, περιμένοντας να δώσει την απάντησή του, για να σπεύσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να επισημάνει «το καταλαβαίνω. Άρη μου, μη μας ζητάς καθόλου συγγνώμη! Κάτσε όση ώρα θέλεις εσύ μόνος σου, φεύγουμε εμείς! Να γουστάρεις κιόλας και μας φωνάζεις εσύ εδώ και ερχόμαστε».

Ο «Εκατομμυριούχος» συνεχίστηκε μόνο με τον παίκτη για δύο λεπτά

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «πραγματικά πάντως εγώ δεν θα είχα το λέω. Δε θα έχει ξαναγίνει ποτέ στον Εκατομμυριούχο! Θα το έκανα, αυτή τη στιγμή βέβαια θα πάθει σοκ και ο σκηνοθέτης, αν και είναι πολύ προχωρημένος. Και όλη η ομάδα είναι πολύ προχωρημένη, γιατί τους γνωρίζω χρόνια. Θα έλεγα στο κοινό να φύγουμε για να σε αφήσω μόνο», κάνοντας πράξη αυτό που είπε, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Αμέσως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε: «και για να δεις πόσο έχω πραγματικά τρέλα, σε αφήνω για δυο λεπτά μόνο, ούτε με το κοινό, για να νιώσεις καλύτερα. Παρακαλώ, βγείτε σιγά σιγά έξω ένας ένας προς τα εκεί! Παρακαλώ, βγείτε! Βγείτε, μην κάθεστε! Βγείτε» και βγήκε από το πλατό, μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους.

Λίγη ώρα αργότερα, έχοντας πάρει ο παίκτης τον χρόνο του, ο παρουσιαστής επέστρεψε στο πλατό και ανέφερε «δεν έχεις παράπονο! Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό! Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά, κάθεται» και ο «Εκατομμυριούχος» συνεχίστηκε κανονικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share