Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Λαμπάτο: «Έχω κινδυνεύσει από τον Πέτρο Φιλιππίδη - Έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε...» (video)

«Έπαιξε αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου»

26 Φεβρουαρίου 2024 15:32
Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Λαμπάτο: «Έχω κινδυνεύσει από τον Πέτρο Φιλιππίδη - Έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή και σε κάποια περιστατικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που έπαιξαν αρνητικό ρόλο στην καριέρα του.

Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση του Γιάννη Καπετάνιου για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Λαμπάτο.

Αναφερόμενος στον Μάρκο Σεφερλή και την νέα συνεργασία τους, είπε:

«Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει, τα πράγματα στη ζωή μου είναι πλέον πιο όμορφα. Αυτό που μου δίνει μεγάλη χαρά και ώθηση είναι ότι έχουμε τηλεφωνηθεί με τον Μάρκο Σεφερλή και μου πρότεινε ένα ρόλο αφού αναρρώσω από την εγχείρησή μου. Περιμένω με αγωνία την έναρξη από τις πρόβες μας. Με έχουν πάρει και άλλοι άνθρωποι για δουλειά, έχει αρχίσει να χτυπάει το τηλέφωνό μου. Είναι σαν να βιώνω ένα θαύμα, έχω μια ανησυχία που όλα πάνε καλά».


Για την παλαιότερη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκάλυψε:

«Μια παλαιότερη συνεργασία που με έχει στεναχωρήσει είναι αυτή με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει αρνητικό ρόλο στη ζωή μου και κράτησε κάποιες κλειστές πόρτες στην πορεία μου γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί και έπειτα εκείνος έγινε θιασάρχης, δεν με χρησιμοποίησε πουθενά.

Γενικώς ήξερε και έπαιρνε και τηλέφωνο και έλεγε να μην γράψουν ρόλους για εμένα. Αυτό έπαιξε αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου. Μάλλον αυτό το έκανε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να κινούνται όλα γύρω του. Είχε μια συμπεριφορά πολύ επιθετική εναντίον μου.

Έχουν γίνει πολλά περιστατικά σε παραστάσεις, που έχω κινδυνεύσει λόγω του Πέτρου. Με έχει χτυπήσει με ένα τασάκι εν ώρα παράστασης στον αστράγαλο του ποδιού μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Γενικώς είχε μια συμπεριφορά πολύ εγωκεντρική. Δεν του ζήτησα ποτέ τον λόγο γιατί υποτίθεται ότι όλα αυτά γίνονταν κατά λάθος. Φοβόμουν να τον ρωτήσω ευθέως».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share