Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θοδωρής Μαραντίνης: Απάντησε για τη σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη - «Έχουμε και παιδιά...»

Δεν του άρεσε και ιδιαίτερα η ερώτηση...

26 Φεβρουαρίου 2024 14:21
Θοδωρής Μαραντίνης: Απάντησε για τη σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη - «Έχουμε και παιδιά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είδε την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» να τον συναντά και απάντησε για διάφορα ερωτήματα, ακόμη και πιο προσωπικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για θέματα της επικαιρότητας, αλλά και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία με τη σειρά της έδωσε τη δική της απάντηση.

Η απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στα δημοσιεύματα

«Βλέπω όλο τον κόσμο σε μια αγωνία και μια ένταση που αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ, γιατί είναι όλοι έτοιμοι να εκραγούν και να την πουν στον άλλο. Δικαιολογημένα μάλλον, γιατί έχουμε περάσει όλοι δύσκολα τα τελευταία χρόνια, αλλά με ανησυχεί. Βλέπω και στην τηλεόραση είστε έτοιμοι να φάτε ο ένας τον άλλο», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Νομίζω τόσα χρόνια αυτό το πράγμα το έχει βαρεθεί ο κόσμος. Δεν τα παίρνει κανείς στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Αν εγώ έχω μια σχέση, θα το μάθετε. Από εκεί και πέρα είναι κρίμα να διαδίδουν τέτοια πράγματα γιατί και εγώ έχω παιδιά και η Κατερίνα. Είμαστε δύο καλοί φίλοι και συνεργάτες».

Κατερίνα Παπουτσάκη - Θοδωρής Μαραντίνης: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε έντονα, πως έχουμε ένα νέο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι στην πόλη. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Θοδωρή Μαραντίνη που σε κάθε περίπτωση υπάρχει μια καλή επαφή και οι δύο καλλιτέχνες είναι κοντά!

Την Κυριακή 4/2 μέσα από την Real News και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μαντάγαρη έγιναν γνωστές νέες αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις της Παπουτσάκη και του Μαραντίνη.

Όντως ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός έχουν... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share