Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Γιώργος Μαργαρίτης: «Τη θέλω χαμηλοβλεπούσα, με νάζι και το φουστανάκι μην το πας παραπάνω»

«Μπορεί να έχασα μία πολυκατοικία στα ζάρια»

26 Φεβρουαρίου 2024 08:47
Γιώργος Μαργαρίτης: «Τη θέλω χαμηλοβλεπούσα, με νάζι και το φουστανάκι μην το πας παραπάνω»
Από Εύη Κουρίδου

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» έδωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τις πίστες αλλά και τον εθισμό του στον τζόγο.

Ο τραγουδιστής, αρχικά, τόνισε ότι προτιμά οι γυναίκες τραγουδίστριες να μην κάνουν προκλητικές εμφανίσεις. «Εμένα μου αρέσει η τραγουδίστρια να είναι χαμηλοβλεπούσα, να τραγουδάει με νάζι και το φουστανάκι μην το πας παραπάνω. Χαλάει η μανέστρα. Γι΄αυτό ήμασταν καψούρια. Ο άνδρας καψουρεύεται από το λίγο».

Ερωτηθείς γιατί αποφάσισε να παντρευτεί σε μεγαλύτερη ηλικία, ο ίδιος απέδωσε το γεγονός στον παλιό του εθισμό με τον τζόγο. «Βρήκα πολλές γυναίκες και με όλες πέρασα καλά. Παντρεύτηκα μεγάλος γιατί στη ζωή μου είχα μια δεκαετία που έπαιζα τζόγο, έπαιξε ρόλο», ανέφερε και συμπλήρωσε:

Δείτε επίσης: Σάκης Αρσενίου: «Είμαι παλαιών αρχών, η γυναίκα μου θέλω να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει»

«Ο τζόγος δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως αφήνεις κάποια πράγματα του εαυτού σου πίσω. Ήμουν ένας τραγουδιστής χωρίς δική μου δισκογραφία, που είχα πολλή πέραση στους χώρους που τραγουδούσα. Μπορεί να έχασα μία πολυκατοικία στα ζάρια. Έχω πάρει όρκο ότι δεν θα ξαναπαίξω. Χαραμίζεις χρόνο από τη ζωή σου και λες “τι έκανα, θα μπορούσα να το είχα κάνει τότε».

Για τη σύζυγο και τον γιο του είπε: «Η γυναίκα μου έτυχε σε μία στιγμή που ήμουν έτοιμος. Τα μεγαλύτερα αδέρφια μου έλεγαν “τι θα κάνεις τώρα θα μείνεις έτσι, όλα τα έχεις;”. Και έπεσε πάνω στη στιγμή που μου το έλεγαν οι αδερφές μου».

«Στη σχέση μου δεν πάω λουλούδια. Μη νομίζουν ότι ένας που θα πάει λουλούδια αγαπάει κιόλας. Διδάχτηκα ότι αυτοί που είναι μαζί είναι αυτοί που δεν ταιριάζουν. Αυτοί που ταιριάζουν δεν είναι μαζί. Αγάπησες κάποιον άνθρωπο, δεν τα έφερε η ζωή έτσι, δεν είστε μαζί, αυτό δεν ήταν το πιο σωστό και πού καταλήγουμε στους αταίριαστους».

«Ο γιος μου σπούδασε στο Οικονομικό Πειραιά και θέλει να γίνει τραγουδιστής. Τι να τον κάνω; Άλλα βιώματα έχει αυτός άλλα εγώ. Εγώ το είπα στον πατέρα μου όταν ήμουν 7 χρονών αυτός μου το είπε στα 28 του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share